bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,974.14 1.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.82 0.68%
bnb
BNB (BNB) $ 600.75 2.11%
solana
Solana (SOL) $ 141.95 3.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526714 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465764 1.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148717 2.56%

Link’in TL Bazında Teknik Analizi – 21 Şubat 2020

chainlink

Chainlink’in paribu.com verilerine göre TL bazındaki 4 saatlik logaritmik ölçekteki grafiği aşağıdaki gibidir. Grafikte, zirveleri birleştirerek elde edilen direnç çizgisi önümüzdeki günlerde tekrar test edilirse, kısa vadeli satış yeri olarak değerlendirilebilir. Ancak yeni oluşan dip ve zirvelerin bir önceki dip ve zirvelerden yüksekte olması nedeniyle Chainlink’teki yükseliş trendinin devam ettiği de unutulmamalıdır. Yani kısa vadeli sat-al denemeleri riskli olabilir.

Aşağıdaki grafikte kısa vadeli yeşil renkteki yükselen trend çizgisi üzerinde kalındıkça yükselişin devamı beklenir. Bu çizginin altına sarkmalarda grafikte kırmızı renkte gösterilmiş olan destek çizgisi takip edilmeli. Kırmızı destek çizgisinin gösterdiği seviyeler kısa vadeli işlemlerde alış için fırsatlar verebilir ancak kırılması durumunda alttan geçen mavi renkteki yükselen trend çizgisine kadar geri çekilme devam edebilir.

Chainlink/TRY’de İndikatörlerin Durumu

Aşağıdaki grafikte LINK/TRY’nin 4 saatlik grafikteki indikatörleri gösterilmiştir. MACD geçtiğimiz günlerde yaşanan kısa vadeli bir düzeltme hareketinden sonra tekrar alış sinyali üretmiş. RSI ve STOCH RSI’ın alış sinyalini sürdürdükleri görülüyor. Dolayısıyla 28.70TL seviyesindeki direncin aşılması durumunda 31.70 ve 34 TL seviyeleri hedeflenebilir.

Link Analizi
Tam boyutta görüntülemek için üstüne tıklayabilirsiniz.

Bol kazançlar…

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Mehmet Yıldızlı

Ankara'da Yüce Fen Lisesi'nden 1992 yılında mezun oldu. Aynı sene Marmara Çevre Mühendisliği'ni kazandı. Üç sene burada öğrenim hayatına devam ettikten sonra, 1992 yılından itibaren ilgilendiği hisse senedi piyasaları, işletme ve finansla ilgili teorik bilgiyi de derinlemesine öğrenmek istediği için üniversite sınavına tekrar girerek Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce İşletme bölümünde öğrenim hayatına devam etti. Mehmet Yıldızlı 28 Kasım 2018 tarihinde kurduğu Paradox Danışmanlık Bilişim Tic. Ltd. Şti altında çalışmalarına devam etmektedir.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala