bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,380.71 0.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,019.65 0.72%
bnb
BNB (BNB) $ 595.44 1.69%
solana
Solana (SOL) $ 149.12 2.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519339 1.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461018 0.35%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14993 1.98%

KyberSwap, Çalınan Kriptoların İadesine Ödül Verecek

kyberswap calinan kriptolarin iadesine odul verecek

Çok zincirli bir DEX toplayıcısı olan KyberSwap hacklendiğini açıkladı. Şirket yaptığı duyuruda çalınan kripto varlıkların iade edilmesi durumunda yüzde 15 ödül verileceğini belirtti.

KyberSwap Kriptoların İade Edilmesi Durumunda Ödül Verecek

KyberSwap yayımladığı blog gönderisinde bir ön uçtan yararlanma ile kullanıcı fonlarında 265.000 dolarlık bir hırsızlığın gerçekleştiğini açıkladı. KyberSwap, saldırıdan etkilenen kullanıcıların fonlarını telafi edeceğini ve saldırganın fonları iade etmesi durumunda yüzde 15 ödül verileceğini açıkladı.

kyberswap calinan kriptolarin iadesine odul verecek 2

Söz konusu saldırı açıklamasında KyberSwap, daha fazla detay verdi. KyberSwap tarafından yapılan açıklamada, “Google Etiket Yönetimizde (GTM) yanlış bir onay ekleyen ve bir bilgisayar koşanının kullanıcıların kripto varlıklarını kendi kripto cüzdanına transfer etmesine izin veren kötü amaçlı bir kod belirledik.” denildi. Şirket yapılan açıklamanın devamında, “Söz konusu bu saldırı ihtiyatlı bir şekilde gerçekleşti ve özellikle büyük miktarda kripto varlıklara sahip olan hesapları hedef aldı.” dedi. Ekip saldırı hakkında başlatılan soruşturmadan iki saat sonra kötü amaçlı kodun etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Ekip tarafından yapılan açıklamada kullanıcıların platformu dikkatli kullanmaları gerektiği belirtildi. Son olarak yüzde 15 hata ödülünün, iade edilen tüm fonlara ve saldırıyı yapan bilgisayar korsanının KyberSwap ekibiyle iletişime geçmesi durumunda verileceği belirtildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala