bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,584.04 1.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,121.06 1.36%
bnb
BNB (BNB) $ 600.66 2.33%
solana
Solana (SOL) $ 142.30 4.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522889 1.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464909 2.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14847 2.78%

KuCoin CEO’su: Hindistan Kripto için Önemli Bir Pazar

kucoin ceosu hindistan kripto icin onemli bir pazar

Kripto para borsaları faaliyet alanlarını genişletmek için birçok ülkeyi radarına almış durumda. Bu konu ile ilgili olarak da KuCoin CEO’su Johnny Lyu, Hindistan’ın şirket için önemli bir pazar olduğunu ve Hindistan pazarında gelecekte yatırım yapacağını söyledi.

KuCoin CEO’su Hindistan’a Genişlemek İstediklerini Açıkladı

Kripto para borsası KuCoin CEO’su Johnny Lyu, yaptığı bir konuşmada Hindistan’ın şirket için önemli bir pazar olduğunu ve Hindistan pazarında ilerleyen dönemlerde yatırım yapmak istediklerini açıkladı.

Ayrıca 2022’de yeni kullanıcılarda büyük bir büyüme olduğunu ve Hintli kullanıcıların büyümeye yüzde 1000’in üzerinde katkıda bulunduğunu açıkladı. Bunun yanında Johnny Lyu, iflas ve para çekme işlemlerinin durdurulması, işten çıkarmalar gibi tüm söylentileri de yalanladı.

kucoin ceosu hindistan kripto icin onemli bir pazara

Hindistan’daki düzenleyici kurumların baskısına rağmen KuCoin CEO’su Lyu, Hindistan pazarında büyük büyüme ve iş birliği fırsatları görüyor. Ayrıca borsa, ülkede 2022’de geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 659’luk bir büyümeyle yaklaşık 5.6 milyon yeni kullanıcı kaydetti.

KuCoin CEO’su Johnny Lyu konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Mevcut durum ne olursa olsun, 5 yaşına girmek üzere olan bir ticaret platformu olarak geleceğe bakıyoruz. KuCoin’in Hindistan pazarındaki uzun vadeli finansmanı ve altyapı geliştirmesi yoluyla Hindistan pazarının genişlemesini dört gözle beklemeye değer olduğunu düşünüyorum.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala