bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,134.18 0.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,154.12 0.05%
bnb
BNB (BNB) $ 604.65 1.69%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 2.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525167 0.68%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46765 0.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149889 1.29%

Kripto Veteran soruyor, Paribu CEO’su Yasin Oral cevaplıyor

Paribu

Blokzincir ekosistemine eğitim ve proje destekleriyle katkıda bulunan Paribu Hub’ın Hackquarters iş birliğiyle düzenlediği “Blockchain Startup Challenge” kapsamındaki panelde “Kripto Veteran” soracak, Paribu CEO’su Yasin Oral yanıtlayacak.

17 Mart’ta gerçekleştirilecek, blokzincir tabanlı yazılım projelerinin yarışacağı “Blockchain Startup Challenge”ta İsmail Hakkı Polat, Cemil Şinasi Türün ve Erkan Öz; Paribu, kripto para ve blokzincir ekosistemiyle ilgili sorularını Yasin Oral’a yöneltecek.

“Blockchain Startup Challenge” ve Kripto Veteran paneli online yayınlanacak. Yayını izlemek isteyenler www.hackquarters.co üzerinden ücretsiz kayıt oluşturabilecek.

15.00’te Yasin Oral ve Hackquarters CEO’su Kaan Akın’ın konuşmasıyla başlayacak olan yarışmada, 15.15’te start-up’lar sunumlarını yapacak. Kripto Veteran paneli saat 16.35’te gerçekleştirilecek. Panelin ardından ise kazanan start-up’lar açıklanacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala