bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,110.11 4.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,979.28 6.24%
bnb
BNB (BNB) $ 577.92 2.18%
solana
Solana (SOL) $ 125.49 6.94%
xrp
XRP (XRP) $ 0.497167 3.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439056 3.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132 6.27%

Opinion Labs, Binance Demo Günü’nde ERC50 tabanlı ilk açık kaynak Launchpad’i sergiliyor

btch

Yakın zamanda öne çıkan eğlence ürünü AlphaOrBeta’nın ana şirketi OpinionLabs, 16 Nisan’daki Binance MVB Demo Günü’nde ERC50 protokolüne dayalı ilk açık kaynak launchpad’ini sergiliyor. MVB 7’nin kullanımını sergilemek ve anmak amacıyla $MVBEE tokenı için tek tıklamayla adil bir lansman süreci sergilediler. Adil bir şekilde piyasaya sürülen diğer tokenlar gibi, $MVBEE de tamamen topluluğa aittir ve ekip tarafından hiçbir yönetim hakkına sahip değildir.

ERC50 Launchpad, ERC50 protokolüne dayalı merkezi olmayan bir likidite platformudur. ERC20 uyumludur, açık kaynaklıdır ve herhangi bir topluluk üyesinin herhangi bir izin almadan görüşe dayalı ve fikir birliğine dayalı oylama (abonelik hisseleri / ön satışlar) yoluyla adil, güvenli ve rahat bir şekilde token ihraç etmesine olanak tanır. Protokol, tüm topluluklara daha adil bir token ihraç mekanizması sağlamayı ve topluluk katılımcılarının varlıklarının korunmasını geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Neden topluluğun ilgisini çekiyor?

OpinionLabs ekibine göre, ERC-50 fikri kendi topluluğu tarafından önerilmiş ve geliştirilmiştir. Opinion Labs halihazırda 200.000’den fazla aktif zincir içi kullanıcı ve 450.000 işlem ile ilk eğlence konsensüsü sosyal ürünü α/β Opinion Market’e sahiptir. Yaklaşan α/β Tahmin Pazarı, öncelikle topluluk fikir birliğine ve tahminlere dayanacak, her katılımcının görüşüne değer verecek ve bunları takas edilebilir varlıklara dönüştürecektir. Fikirlerin paraya çevrilmesi, tekrar tekrar popüler olan meme coin’lerle güçlü bir şekilde bağlantılıdır. Hiçbir sesin göz ardı edilmemesini sağlamak için herkesin görüşlerinden adil bir şekilde para kazanmak hem geleneksel toplumda hem de kripto topluluğunda bir zorluktur. Özellikle, tanınmış bir KOL olan Bayan Shizuka, Twitter’da ERC 50 protokolü hakkında yorum yapmış ve lehine oy kullanmış olan erken bir destekçidir.

ERC-50 neyi çözüyor?

α/β ekibi, mevcut meme coin çılgınlığının ERC50 protokolünün koruması altında etkili bir şekilde önlenebilecek çok sayıda dolandırıcılık faaliyetine yol açtığını açıklıyor. Bu platform, herhangi bir topluluğun %100 şeffaflık ve topluluk görüşüne dayalı adil bir ihraç gerçekleştirmesine olanak tanıyor. Benzeri görülmemiş bir tek tıklamayla başlatma süreci sunarak tüm kullanıcıların kolayca fikir ve kültür başlatıcıları haline gelmesini sağlar, teknik ve katılım engellerini ortadan kaldırır ve likiditeyi önemli ölçüde artırır. Zaman içinde ve yeniden icat yoluyla biriken etkiden yararlanarak, bu sıcak konulara enerji verilir ve bu da kripto topluluğunun likiditesini ve fiyat eğilimlerini doğrudan yönlendirir.

Opinion Labs: https://opinionlabs.xyz/ Linktree: https://linktr.ee/Opinionlabs AlphaOrBeta: https://app.alphaorbeta.com/ White Paper: https://whitepaper.opinionlabs.xyz/ opinion-labs-whitepaper/

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala