bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,134.18 0.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,154.12 0.05%
bnb
BNB (BNB) $ 604.65 1.69%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 2.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525167 0.68%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46765 0.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149889 1.29%

Kripto Piyasalarında Yükselen Kriptolarda Bu Hafta

Kripto Piyasalarinda Yükselen Kriptolarda Bu Hafta

Kripto para piyasası dalgalı bir dönemde geçerken Ethereum (ETH) ve Bitcoin (BTC) yükselişini sürdürüyor. Özellikle Merge gelişmeleri sonrası hızla artışa geçen Ethereum, 2.000 dolar bandına yeniden ulaşarak yatırımcısını güldürdü. Ancak ilginç bu şekilde bu haftanın en çok yükselen kripto paralar ne Ethereum ne de Bitcoin oldu. Haftanın en çok yükselen kripto parası adını son son dönemde iflas ve davalar ile duyuran Celsius‘ın yerel token’ı CEL oldu. Gelin bu haftanın en çok yükselen kripto paraları hangileri izleyelim.

Kripto Piyasalarinda Yükselen Kriptolarda Bu Hafta 1

Haftanın Yıldız: Celsius (CEL)

Kripto lender Celsius Network, bilançosunda yaklaşık 1.2 milyar dolarlık bir boşluğa sahip ve çoğu borcu kullanıcılarına borçlarını ödeyemediği için davalık olmuş durumda. Buna ek olarak, firma iflas koruması için başvurdu, bu nedenle geleceği kasvetli görünüyor. Ancak şirketin yerel token’ı CEL yükselişini sürüdürüyor. Öyle ki 1 ay öncesine kadar 0.71 dolardan işlem gören CEL, içeriğimizin yazımı itibarıyla düzeltme sonrası 3.62 dolardan alıcı buluyor.

Kripto Piyasalarında Yükselen Kriptolarda Bu Hafta

ANKR: Yüzde 41 Artış

Kripto para sektöründe fiyat, çoğu zaman yaşanan gelişmeler ile şekillenmekte. Özellikle olumlu bir iş birliği ve proje geldiğinde bu tarz yükselişleri görebiliyoruz. Ankr da bunlardan birisi. Öyle ki kısa bir süre önce siz okurlarımız la da paylaştığımız üzere Binance Lab, Ankr’a stratejik bir yatırım yaptı.

Bunun üzerine 0.035 dolardan alıcı bulan ANKR, 0.056 dolara kadar sıçradı. Her ne kadar düzeltme yaşasa da fiyatında yüzde 40’ın üzerinde bir artış yaşayan proje, yatırımcısının yüzün güldürdü.

Kripto Piyasalarında Yükselen Kriptolarda Bu Hafta

NEXO: Yüzde 37 Artış

Nexo (NEXO) hafta başında 0.75 dolar seviyesinde fiyatlanırken, bugün neredeyse 90 derecelik bir artış ile 1 dolar seviyesine kadar yükseldi. Anlık olarak yaşanan bu yüzde 37’lik artışın şüphesiz en büyük sebebi ise bir süredir merakla beklenen Binance listelenmesinin bugün gelmesi oldu. Projenin içeriğimizin yazımı itibarıyla fiyatı ise 1.05 dolar seviyesinde.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala