bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,964.14 4.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.05 3.73%
bnb
BNB (BNB) $ 606.77 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 146.33 7.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523184 5.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471124 6.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149978 7.71%

Binance Labs, Ankr’a Stratejik Yatırım Yapıyor

binance labs ankra stratejik yatirim yapiyorad

Kripto para borsası Binance son dönemde yaptığı çalışamalar ve yatırımlar ile adından sıkça söz ettiriyor. Çıkan son haberlere göre; Binance’in risk sermayesi kolu ve hızlandırıcısı Binance Labs, Web3 altyapı sağlayıcısı Ankr’a stratejik bir yatırım yapıyor.

Binance Labs, Ankr’a Yatırım Yapıyor

Binance Labs, Web3 altyapı sağlayıcısı Ankr’a stratejik bir yatırım yapacağını açıkladı. Söz konusu açıklama Binance Labs’ın resmi blog sayfası üzerinden yapıldı.

binance labs ankra stratejik yatirim yapiyorsffds

Binance Labs’in stratejik yatırımı, Ankr’ın blok zinciri ağlarının ölçeklenebilirliğini daha da geliştirmesine yardımcı olacak. Ankr daha önce BNB Chain ve BNB Liquid Stake’e açık kaynaklı katkılarda bulunmuştu. BNB Chain’in çekirdek altyapısının oluşturulmasına yardımcı oldu.

Ek olarak, Ankr, Erigon ve Arşiv Düğümü yükseltmelerinin yanı sıra en son BNB Uygulama Yan Zinciri (BAS) ölçeklenebilirlik çözümünü uygulayarak BNB ekosistemini daha da geliştirdi.

Ankr’ın kurucu ortağı Ryan Fang, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Stratejik bir yatırımcı olarak Binance Labs’e sahip olduğumuz için çok heyecanlıyız. BNB Chain, bugüne kadarki en yüksek miktarda günlük işlem ve aktif kullanıcıya sahip zincir. BNB Chain’e yardım etmeye kararlıyız. daha fazla ölçeklendirme, BNB token yardımcı programını geliştirme ve Binance Application Sidechain (BAS) ekosistemini genişletme.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala