bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,220.94 0.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,277.52 0.72%
bnb
BNB (BNB) $ 601.18 0.54%
solana
Solana (SOL) $ 138.28 2.49%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512068 1.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460722 1.84%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147091 0.86%

Kripto Para Sektöründe Neler Yaşandı?

Cypherpunklar Kripto Paradan Sonra Gozunu Oraya Dikti

Kripto para sektöründe yeni gelişmeler yaşanıyor. Biz de sizler için haftanın öne çıkan haberlerini derledik. Şimdi kripto sektöründe geçtiğimiz hafta neler yaşandı? Birlikte inceleyelim.

Binance, ABD Soruşturmasıyla Karşı Karşıya

Kripto para borsası Binance’e yönelik incelemeler artmaya devam ediyor. Son olarak dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Rusya’nın olası yaptırım ihlallerine dair ABD soruşturmasıyla karşı karşıya.

Coinbase: ABD’ye Yüzde 100 Bağlıyız

Kripto para borsası Coinbase‘in pozitif gelen bilançosunun ardından CEO Brian Armstrong, kritik açıklamalar yaptı. Armstrong, Kongre’nin kripto şirketleri için net bir kural kitabı hazırlayacağına inandığını söyledi. Armstrong, ABD pazarına yüzde 100 bağlı olduklarını vurguladı.

Ethereum İşlem Ücretleri, En Yüksek Seviyede

Bitcoin’in ardından en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum’da (ETH) işlem ücretleri can sıkmaya devam ediyor. Ethereum’daki ortalama işlem ücreti, yükselişe geçen zincir içi faaliyetlerin sonrasında Mayıs 2022’den bu yana en yüksek seviyesine ulaştı.

PacWest, Bankanın Satışı Değerlendirilirken Değer Kaybediyor

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşanan bankacılık krizi, yeni bankaları yutmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce First Republic Bank, yaşadığı bu krizin sonrasında büyük bir oranda JPMorgan tarafından satın alınmıştı. Bir başka Amerika Birleşik Devletleri merkezli PacWest, olası bir satın alınmanın araştırıldığı haberi sonrasında değer kaybetmeye başladı.

Kripto Para Borsası Gate.io, İtalya Lisansını Aldı

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından birisi olan Gate.io, Avrupa genişlemesine devam etmek adına yeni adımlar atmaya devam ediyor. Şirket son olarak İtalya’da lisans aldığını açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala