bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,100.64 0.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,908.22 0.28%
bnb
BNB (BNB) $ 567.48 3.50%
solana
Solana (SOL) $ 143.76 1.65%
xrp
XRP (XRP) $ 0.50083 0.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.431348 1.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148866 1.80%

First Republic Bank Müzayedesi Sürüyor

first republic bank muzayedesi suruyor

Amerika Birleşik Devletleri’nde bankacılık krizleri devam ediyor. Son olarak, zor günler geçiren First Republic Bank’ın kurtarılması için Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC) ve Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası (Fed) potansiyel alıcılarla görüşmeler yapmaya devam ediyor.

First Republic Bank İçin Kritik Gün Bugün

Reuters haberine göre Amerika Birleşik Devletleri merkezli düzenleyici kurumlar, gün içinde First Republic Bank’ın satışını sonuçlandırmaya çalışıyor. Kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre First Republic Bank’a yaklaşık olarak yarım düzine banka teklif verdi. Aktarılanlara göre, görüşmelerin sonunda First Republic Bank, son iki ay içerisinde iflas eden Amerika Birleşik Devletleri merkezli üçüncü büyük banka olma ihtimali bir hayli yüksek.

first republic bank muzayedesi suruyor 2

Bilgi sahibi olan kaynakların aktardıklarına göre Citizens Financial Group Inc, PNC Financial Services Group ve JPMorgan Chase & Co, Amerika Birleşik Devletleri’nin bankacılık alanındaki düzenleyici kurumu olan Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC) tarafından yürütülen açık artırma sürecinde First Republic Bank için teklif veren şirketler arasında yer alıyor. Bununla birlikte FDIC’ın teklif vermesini istediği bankalar arasında US Bancorp şirketi de yer alıyor. Son olarak FDIC’e konu hakkında danışmanlık hizmeti veren şirket ise Guggenheim Securities’in olduğu gelen bilgiler arasında.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala