bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,036.89 1.92%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,125.03 0.41%
bnb
BNB (BNB) $ 595.65 2.34%
solana
Solana (SOL) $ 136.99 4.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519107 1.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460261 3.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146545 2.87%

Kripto Para Borsası Bitpanda, İspanya’ya Genişliyor

kripto para borsasi bitpanda ispanyaya genisliyord

Kripto borsaları sektörün gelişme kaydetmesi ile beraber faaliyetlerini sınır ötesine taşımaya devam ediyor. Bu kez Avusturyalı kripto para borsası Bitpanda, ülkede kripto para birimi değişimi ve kripto varlık saklama hizmeti sağlayıcısı olarak kaydolduktan sonra İspanya‘ya genişliyor.

Bitpanda Artık İspanya’da

Avusturyalı kripto para borsası Bitpanda bugün resmi web sitesi üzerinden resmi olarak İspanya Merkez Bankası’nın kripto firmaları siciline girdiğini duyurdu. Kripto para borsası ayrıca Avusturya, Fransa, İtalya ve İsveç’teki düzenleyicilere kayıtlı.

Detaylandırmak gerekirse İspanya Merkez Bankası, kripto servis sağlayıcıları için kayıt defterini Ekim 2021’de açtı. Kayıtların açılmasının hemen ardından İspanyol kripto borsası Bit2Me, kayıt defterine eklenen ilk şirket oldu.

bitpanda mobil odeme uygulamasi lydia ile isbirligi yapti

Bitpanda CEO’su Eric Demuth bir basın açıklamasında şunları söyledi:

Son piyasa gelişmelerinin gösterdiği gibi, dijital varlıklarınızı nereden satın aldığınız önemlidir ve Avrupa’da ve ötesinde en iyi ve en güvenli yatırım platformunu oluşturmak için durmaksızın çalıştığımız için her zaman topluluğumuzun güvenliğine öncelik vereceğiz.

Ayrıca hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz yalarda Bitpanda profesyonel yatırımcılara sunduğu teklifleri artırmak için İngiltere merkezli kripto saklama şirketi Trustology’yi satın almıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala