bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,578.77 1.65%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,034.12 0.97%
bnb
BNB (BNB) $ 543.58 1.07%
solana
Solana (SOL) $ 137.26 2.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.494456 0.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450932 0.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148359 0.31%

Bitpanda, Kripto Saklama Şirketi Trustology’yi Satın Aldı

bitpanda kripto saklama sirketi trustologyyi satin aldi

Kripto para birimlerinin hızla benimsenmesiyle birlikte bu alanda yapılan ortaklıklar ve yatırımlar da artış gösteriyor. Bu kez Viyana merkezli kripto para borsası Bitpanda‘dan bir hamle geldi. Bitpanda profesyonel yatırımcılara sunduğu teklifleri artırmak için İngiltere merkezli kripto saklama şirketi Trustology’yi satın aldığını duyurdu.

Bitpanda Trustology’yi Bünyesine Kattı

Kripto para borsası Bitpanda İngiltere merkezli kripto saklama şirketi Trustology‘yi bünyesine kattığını Twitter hesabı üzerinden açıkladı. Söz konusu satın alma işleminin mali şartları ise açıklanmadı. Ancak anlaşmaya yakın bir kaynağa göre, dolar miktarının sekiz haneli olduğunu söyleniyor.

Bunun yanında Birleşik Krallık Mali Davranış Otoritesinden (FCA) tam kayıt kazanan Trustology, merkezi olmayan finans (DeFi) konusunda uzmanlaştı. Ayrıca satın alam işleminin gerçekleşmesinden sonra Trustology, “Bitpanda Custody” olarak yeniden adlandırılacak.

Bitpanda CEO’su Joshua Barraclough konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bitpanda Custody, müşteri tabanımıza tam kapsamlı bir hizmet seti sunma stratejimizin bir parçası ve artık FCA’ya kayıtlı, kurumsal düzeyde bir saklama çözümünü önde gelen bir ticaret yürütme yeri ile birleştirebiliyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala