bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,750.08 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,126.17 1.08%
bnb
BNB (BNB) $ 598.28 2.43%
solana
Solana (SOL) $ 139.34 4.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524011 0.53%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462065 2.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147314 3.09%

Justin Sun, Kripto Şirketlerine Yardım İçin Bütçesini Açıkladı

justin sun kripto sirketlerine yardim icin butcesini acikladi

Tron Blockchain’in kurucusu olan Justin Sun, zor durumda olan kripto şirketlere yardım etmeyi planlıyor. Justin Sun, zor durumdaki kripto şirketlere yardım etmek için bütçesini açıkladı.

Tron Kurucusu Justin Sun, Zor Durumdaki Şirketler İçin 5 Milyar Dolara Sahip

Tron Blockchain ekosisteminin kurucusu olan Justin Sun, FTX kripto para borsası kurucu ortağı ve CEO’su Sam Bankman-Fried ve Binance’in kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao gibi zor durumdaki kripto şirketlere yardım etmeye hazır olduğunu ve satın alımlar için 5 milyar dolara kadar harcama yapabileceğini açıkladı. Sun Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, zor durumdaki kripto şirketlerine yardım etmeye hazır olduğunu belirtti.

justin sun kripto sirketlerine yardim icin butcesini acikladi 2

Kripto para birimlerinde yaşanan düşüşlerden olumsuz etkilenen pek çok kripto şirketi, küçülmeye giderek bazıları da iflas ettiğini açıklamıştı. Kripto para borsası FTX, Voyager Digital ve BlockFi gibi şirketlere içerisinde bulundukları zor durumdan kurtulmaları için kredi sağlamıştı. FTX daha sonrasında kripto borç verme platformu BlockFi’yi satın almak için ön anlaşma imzalamıştı. Tron’un kurucusu Justin Sun’da zor durumda olan kripto şirketlerine yardım etmek için kollarını sıvadı. Sun açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Aktif olarak inceliyoruz ve burada neler yapabileceğimizi görüyoruz. Endüstri kurucularının inşa etmeye devam etmesine yardımcı olmak için 5 milyar dolar harcamaya hazırız.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala