bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,974.14 1.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.82 0.68%
bnb
BNB (BNB) $ 600.75 2.11%
solana
Solana (SOL) $ 141.95 3.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526714 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465764 1.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148717 2.56%

Jiang Zhuoer: Çin FUD’u Abartılıyor

FUD

Son birkaç gündür Bitcoin (BTC) piyasaları eşi benzeri görülmemiş bir FUD yaşıyor. Çin hükümet organlarından gelen endişe veren açıklamalar, büyük miktarlarda satışın gerçekleşmesine sebep oldu ve lider kriptonun değeri bir ara 30.000 dolar bandına kadar geriledi.

Bitcoin Mining Pool CEO’su Jiang Zhuoer ise bu korkunun abartıldığını düşünüyor. 2013 yılında sektöre giren Zhuoer, kripto para madenciliğinde son derece deneyimli bir isim. CEO yaptığı açıklamada Çin FUD’unun abartıldığına inandığını söyledi.

Zhuoer, ilk etapta Çin Finansal İstikrar Kurulu’nun evde yapılan madenciliği yasaklamak gibi bir niyetinin olmadığını söyledi. Yapılan tüm uyarılar önemli sermayeye sahip büyük ölçekli işletmelerin madencilik faaliyetlerine karışmasını önlemek için veriliyor.

Ayrıca Çin, 2017 yılında ICO’ları ve kripto para borsalarını yasakladığında bireyler cezalandırılmadı. Bu arada, bazı girişimciler yatırımcılarına ICO fiyatını iade etmek zorunda kaldı.

Zhuoer’e göre, en büyük Bitcoin (BTC) madencilik veri merkezleri en kötü senaryoda kapatılacak. Küçük madenciler madenciliğe devam ederken, orta ve büyük madenciler ticaret stratejilerini ayarlayacak.

Zhuoer ayrıca Bitcoin (BTC) ağının bugün olduğundan yüzde 50 daha düşük bir hashrate ile bile dirençli kalacağını iddia ediyor. Sonuç olarak, devam eden durum Bitcoin (BTC) blok zinciri bütünlüğüne herhangi bir tehdit oluşturmadığını vurguluyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala