bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,609.04 3.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.06 3.68%
bnb
BNB (BNB) $ 609.01 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 145.11 7.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520728 3.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469732 4.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150297 5.79%

İsviçreli Sygnum Bank DeFi Sektörüne Giriyor

isvicreli sygnum bank defi sektorune giriyor

İsviçre merkezli Sygnum Bank DeFi (merkeziyetsiz finans) sektörüne giriyor. 

Banka Aave, Aragon, Curve, Maker, Synthetix, Uniswap ve 1inch’in de dahil olduğu bir dizi DeFi varlığı için saklama ve alım satım işlemlerini başlatıyor. Sygnum Bank, müşterilerini bankalar, varlık yöneticileri, fonlar gibi bir dizi getiri getiren ürünler ile genişletmeyi umuyor. Sygnum Bank’ten Thomas Eichenberger konu hakkında şunları söyledi:

“Bunlar ya proof of stake protokolüne dayanabilir, yani stake yapılabilir ya da yol haritasının biraz ötesinde olan müşterilerimiz için getiri elde etmek için merkezi olmayan kredilerden faydalanabilir.”

Önde gelen banka ve kurumlar, DeFi ile etkileşime girmenin yollarını arıyor gibi görünüyor. Sygnum Bank BBVA, Standard Chartered ve GazpromBank Switzerland gibi önde gelen bankalara dijital varlık saklama hizmeti sunan METACO ile çalışıyor. 

Aaave CEO’su Stani Kulechov da konu hakkında konuştu ve iş birliğini dört gözle beklediklerini kaydetti:

“Sygnum’un kurumsal düzeyde saklama çözümü, müşterilerin dijital varlık ekosistemine katılmasını kolaylaştırıyor. Geleneksel bankacılık dünyasını merkezi olmayan finansla birleştirmek amacıyla devam eden işbirliğini dört gözle bekliyoruz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala