bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,450.27 0.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,152.28 0.22%
bnb
BNB (BNB) $ 612.18 0.70%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 1.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527523 0.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471353 1.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150558 0.72%

Immutable X’te Kullanıcılar ETH’lerini Dolar Olarak Çekebilecek

Immutable Xte Kullanicilar ETHlerini Dolar Olarak Çekebilecek

En popüler Blockchain ağlarından biri olan Ethereum, her ne kadar birçok projenin kalbinde yer alsa da verimlilik konusunda pek başarılı değil. Özellikle işlem ücretlerinde sınıfta kalan Ethereum, bu özelliği nedeniyle layer-2 projelerinin oldukça büyükmesine neden oldu. Bu projelerden biri olan Immutable X ise yeni özelliği ile birlikte kullanıcıların ETH’lerini direkt dolar olarak çekmelerine olanak tanıyor.

Immutable X'te Kullanıcılar ETH'lerini Dolar Olarak Çekebilecek

Immutable X, Doları Direkt Banka Hesabına Atmaya Olanak Tanıyor

Popüler Ethereum Layer-2 projelerinden olan Immutable X geliştiricileri, Immutable X’in, kullanıcıların banka hesaplarında Ethereum (ETH) çekimlerinde ABD doları almalarına izin vereceğini açıkladı. Ether offframp, Immutable’daki herhangi bir geliştirici tarafından kullanılabilecek. Geliştiriciler, kullanıcılarının Layer-2 tabanlı Ethereum’u satmalarına ve gelirlerini doğrudan banka hesaplarına yatırılmalarına olanak tanıyacaklar.

Bunun, kullanıcıların ETH varlıklarını doğrudan ABD dolarına çekmesine izin veren Layer-2 uygulamasının ilk örneklerinden biri olduğunu belirtmemizde fayda var. Aktarım sırasında gerçekleşecek olan fiat işlemleri ise kripto ödeme firması Moonpay aracılığıyla gerçekleştirilecek.

Son olarak bu direkt para çekme hizmetinin şimdilik yalnızca Avrupa Birliği, Birleşik Krallık ve belirli ABD eyaletlerinde kullanılabilir olduğunu da belirtelim.

Konu hakkında konuşan Immutable kurucusu Robbie Ferguson, bu hizmetin kripto topluluğunun merkezi kripto lender’lardan kaynaklanan sorunlarla karşı karşıya kaldığı bir zamanda geldiğini söyledi.

Ferguson bir Twitter mesajında, “Geçtiğimiz 6 ayda başarısız olan merkezi ürünler, merkeziyetsiz mülkiyetin önemini titizlikle açıkça ortaya koydu. Artık herkes ETH’sini alıp banka hesaplarında USD alabilir” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala