bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,834.84 2.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.79 0.43%
bnb
BNB (BNB) $ 589.74 2.29%
solana
Solana (SOL) $ 135.68 5.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512808 1.88%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452623 3.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143987 4.26%

İflas eden kredi şirketi Hodlnaut’a talip çıktı

İflas eden kredi şirketi Hodlnaut'a talip çıktı

Singapur merkezli kripto kredi şirketi Hodlnaut‘a talip çıktı. OPNX borsasının iflas eden şirketi satın almak istediği bildirildi. Anlaşma tamamlandığı takdirde alacakların ödenmesi için 30 milyon dolar enjekte edileceği bildirildi.

Iflas eden kredi sirketi Hodlnauta talip cikti22

Hodlnaut’a OPNX borsası talip oldu

Bloomberg’in haberine göre OPNX, iflas eden Hodlnaut’un yüzde 30’unu satın almak için teklif verdi. Anlaşma onaylanırsa, alacaklıların ödemelerini ve ödenmemiş talepleri kısmen karşılamak için Hodlnaut‘a yaklaşık 30 milyon dolar değerinde FLEX token verilecek. Hodlnaut‘un yeniden yapılandırma işlemlerini Singapur’daki bir mahkeme yürütüyor.

Anlaşmanın alacaklılar tarafından onaylanması gerektiği ifade edildi. Anlaşmanın gerçekleşmesi halinde alacaklılar, FLEX ve diğer token’lardaki alacaklarının yüzde 30’unu ya da mevcut kurumsal varlık havuzunun yüzde 95’ine kadar orantılı bir ödeme alacak. CoinFLEX borsasının yerel tokenı olan FLEX, bugün itibarıyla 7,01 dolardan işlem görüyor.

CoinFLEX ve OPNX’in kurucularından Mark Lamb, Hodlnaut platformunda çok fazla potansiyel gördüklerini ve daha yakın çalışmayı dört gözle beklediklerini ifade etti. OPNX’in kurucuları arasında iflas eden Three Arrows Capital‘in kurucuları olan Su Zhu ve Kyle Davies de yer alıyor. Zhu ve Davies, iflas işlemleri nedeniyle ABD’de yakından takip ediliyor

Hodlnaut alacaklılarının çoğunluğu, nisan ayında şirketi tasfiye etmek istediklerini ifade etmişti. Geçici yönetimden yapılan açıklamaya göre yaklaşık 170 milyon dolar alacağı olan yatırımcıların yüzde 55,38’in yeniden yapılandırma yerine tasfiyeyi tercih etti. Hodlnaut, likidite krizi nedeniyle Ağustos 2022’de para çekme işlemlerini durdurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala