bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,431.26 0.39%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,150.97 0.13%
bnb
BNB (BNB) $ 612.83 0.76%
solana
Solana (SOL) $ 143.96 1.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52514 0.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470913 1.00%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150384 0.44%

Coinflex Cephesinden Yeniden Yapılandırma Açıklaması

coinflex cephesinden yeniden yapilandirma aciklamasi

İflas eden kripto para borsası Coinflex, içinde bulunduğu zor süreçten çıkmak için yeni yollar üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bu noktada yeniden yapılandırma planı üzerinde çalışan Coinflex, konu hakkında yeni bir açıklamada bulundu. Coinflex açıklamasında yeniden yapılandırma planlarının kabul edildiğini belirtti.

Coinflex’in Yeniden Yapılandırma Planı Kabul Edildi

Kripto para borsası Coinflex tarafından yapılan açıklamaya göre, Coinflex’in merkezinin bulunduğu Seyşeller’deki mahkemeler yeniden yapılandırma planı hakkında bir karara vardı. Mahkeme Coinflex’in yeniden yapılandırma planlarının kabul edildiğini belirtti.

coinflex cephesinden yeniden yapilandirma aciklamasi 2

Coinflex, mahkemenin yazı emrinin bu hafta içinde yayınlanabileceğini belirtti. Yazılı emrin yayımlanmasından 24 saat sonrasına kadar LUSD ve LETH gibi kilitli varlıkların alım satımı “tüm kilitli varlık sahiplerinin yeterince bilgilendirilmesini sağlamak amacıyla” durdurulmaya devam edilecek.

Kripto para borsası Coinflex, “aşırı piyasa koşulları ve bir karşı tarafla ilgili devam eden belirsizlikleri” sebep olarak göstererek ilk olarak Haziran 2022’de para çekme işlemlerini askıya aldığını açıklamıştı.

Eylül ayına kadar şirket özkaynaklarının yüzde 65’inden fazlasını alacaklılara devretmek ve yüzde 15’ini çalışanlara tahsis etmek için bir yeniden yapılandırma planının açıklamasını yapmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala