bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,971.87 2.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.88 1.33%
bnb
BNB (BNB) $ 590.42 3.87%
solana
Solana (SOL) $ 136.35 5.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517407 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455577 3.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145377 3.75%

Hong Kong’lu Kripto Para Borsası, Parmak İzi Tanıma ile Donanım Cüzdanını Başlattı

Hong Konglu Kripto Para Borsasi Parmak Izi Tanima ile Donanim Cuzdanini Baslatti

Hong Kong merkezli kripto para borsası Gate.io, parmak izi tanıma özelliğine sahip yeni bir donanım cüzdanı türü başlattı. Cihaz, wallet.io ile 10.000’den fazla kripto para birimini ve 40’tan fazla halka açık zincirle çoklu imza işlevselliğini destekliyor.

Ünlü kripto para borsası Gate.io, çoklu imza işlevselliğini ve fonları güvende tutmayı destekleyen S1 donanım cüzdanının piyasaya sürüldüğünü duyurdu. S1 cihazı, yerleşik ekranda bulunan parmak izi tanıma ile birlikte geliyor. Gate.io’nun CMO’su Marie Tatibouet, parmak izinin her S1 sahibi için özel ve benzersiz bir şifre oluşturduğunu belirtti.

Şirket, sadece bir bilgisayar veya akıllı telefon ile bir parmak iziyle aktarım işlemine izin verebileceğini iddia ediyor. Gate.io, S1 çerçevesinin firmanın Gatechain projesini ve merkezi olmayan finans (defi) kullanım durumlarını da destekleyeceğine inanıyor.

Gate.io, “Cüzdan S1, Gatechain’deki bir kasa adresiyle birlikte kullanılabilir” diye belirtiyor. S1 ayrıca CPU mimarisi tarafından desteklenmektedir.

Gate.io, kripto para varlık güvenliğinin defi alanında son derece önemli olduğuna inanıyor. Firmaya göre S1 donanım cüzdanı 50 dolardan başlayacak ve her birim 60mm x 20mm x 6mm boyutlarında olacak. Donanım aygıtı, wallet.io platformu ile uyum içinde çalışır.

Hong Kong ticaret platformunun yeni cihazı, bugün açık pazarda bulunan sayısız donanım cüzdanına katılıyor. Buna Trezor, Ledger, Ellipal, Keepkey, Ngrave, Bitbox, Coolwallet, Bitlox ve Coldcard’dan ürünler dahildir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala