bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,915.12 1.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,143.97 1.13%
bnb
BNB (BNB) $ 601.70 2.37%
solana
Solana (SOL) $ 142.28 4.02%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528618 0.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466369 2.34%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149221 2.99%

Hong Kong, Kripto Ticaretine Yönelik Planlamasını Sağlamlaştırdı

hong kong kripto ticaretine yonelik planlamasini saglamlastirdifvfv

Hong Kong düzenleyicisi, yayınladığı bir istişare raporunda, bireysel yatırımcıların kripto ticaretine yönelik bir adım attı. Bu istişare raporuna göre, bireysel yatırımcılar, Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu tarafından lisanslanan borsalarda, gerekli önlemler ve koşullar ışığında daha büyük tokenlar işlem yapabilecek. Hong Kong tarafındaki bu planlar 31 Mart tarihinde sona erecek.

Hong Kong’dan Kripto Ticareti ile İlgili Hamle

Hong Kong, kripto para sektöründe ilgi çekici bir merkez olmak amacıyla kripto ticaretine yönelik büyük bir adım attı. kripto hizmet sağlayıcıları için bir lisanslama rejimi oluşturmanın yanı sıra, düzenleyici, lisanslı platformların perakende yatırımcılara hizmet vermesine izin verilip verilmeyeceği ve bu hizmetlerin hangi yatırımcı koruma önlemleri altında sunulması gerektiği konusunda da görüş istiyor.

hong kong kripto ticaretine yonelik planlamasini saglamlastirdisdcad

Önerilen önlemler kapsamında, tokenlar üzerinde durum tespiti yapmak ve bunları izlemek operatörlere kalmış olacaktır. Bu, operatörün alım satım hizmetleri sunduğu her yetki alanında varlığın yasal durumunun değerlendirilmesini içeriyor. Ayrıca, operatörün likiditesine ve kuruluş tarafından yoğunlaştırılmış veya kontrol edilip edilmediğine ilişkin kontroller öneriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala