bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,911.86 0.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,033.38 0.65%
bnb
BNB (BNB) $ 586.71 0.09%
solana
Solana (SOL) $ 149.29 3.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525814 2.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444614 1.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151583 2.80%

Haftanın Öne Çıkan NFT Haberleri (6-13 Ağustos)

haftanin one cikan nft haberleri 6 13 temmuz

NFT sektörü hemen hemen her gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Şimdi birlikte bu hafta NFT sektöründe hangi gelişmeler yaşanmış birlikte inceleyelim.

OpenSea’den Fair.xyz’ye Fon Turunda Destek

Blockchain ve kripto sektöründe yapılan yatırımlar artık sıradan bir durum hâlini aldı. Öyle ki her gün milyonlarca dolarlık yatırım yeni projelerin doğmasını sağlarken, gelişen projelere yakın görevi görüyor. Fair.xyz de bu projelerden birisi. Meta, Instagram ve Goldman Sachs‘ın eski mühendisleri tarafından kurulan proje şimdi de arkasına OpenSea‘yi aldı.

opensea engel

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Magic Eden, Bored Ape’e Özel Pazar Yeri İstiyor

Solana sahip olduğu ölçeklenebilirlik performansı ve verimliliği ile Blockchain rekabetinde hızlı adımlarla ilerliyor. Bu noktada ağın öne çıkan NFT platformu Magic Eden da gelişimini sürdürüyor. Yakın zamanda Ethereum entegrasyonunu duyuran platform, bu sefer de popüler NFT koleksiyonu Bored Ape Yacht Club için özel bir pazar yeri önerdi.

nft pazar yeri magic eden 130 milyon dolarlik yatirim aldid 1

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

OpenSea NFT Hırsızlığına Karşı Yeni Politikasını Tanıttı

NFT sektörü 2021’in sonu ve 2022’nin başındaki ivmesini kaybetmiş olabilir. Ancak bu durum NFT’lere olan ilgi azaldığı ve sektörün büyümediği anlamına gelmiyor. Bu noktada büyüyen sektör beraberinde dolandırıcı ve saldırganları da getiriyor. Popüler NFT pazar yerlerinden biri olan OpenSea ise yeni hırsızlık karşıtı politikasını Twitter üzerinden duyurdu.

nft 1

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

NFT Platformu Minted, Crypto.com İle Ortaklık Kurdu

Son dönemlerin popüler konularından olan NFT’ler her geçen gün daha geniş kitleler tarafından ilgi görmeye devam ediyor. Cronos Labs tarafından hızlandırılan NFT pazarı Minted, piyasaya sürüldü ve kripto para borsası Crypto.com ile bir ortaklık kurduğunu duyurdu.

haftanin one cikan nft haberleri 6 13 temmuzsdf

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Real Madrid ve Barcelona, Metaverse için Ticari Marka Başvurusu Yaptı

Son zamanlarda NFT ve metaverse odaklı ticari marka başvuruları artış göstermeye başladı. Bu kez iki İspanyol futbol kulübü olan Real Madrid ve Barcelona, ​​kripto para birimi işlemlerini ve metaverse tekliflerini kapsayan bir ticari marka tescil ettirmek için güçlerini birleştirdi.

Metaverse 3

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala