bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,421.80 0.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,216.08 0.25%
bnb
BNB (BNB) $ 609.05 0.89%
solana
Solana (SOL) $ 156.51 0.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.549659 1.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.502085 3.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160322 0.86%

NFT Platformu Minted, Crypto.com İle Ortaklık Kurdu

nft platformu minted crypto com ile ortaklik kurdu

Cronos Labs tarafından hızlandırılan NFT pazar yeri Minted, yeni ortaklığını duyurdu. Yapılan açıklamada, Minted ile Crypto.com ortaklığı duyuruldu.

Minted, Crypto.com Ortaklığını Açıkladı

Son dönemlerin popüler konularından olan NFT’ler her geçen gün daha geniş kitleler tarafından ilgi görmeye devam ediyor. Cronos Labs tarafından hızlandırılan NFT pazarı Minted, piyasaya sürüldü ve kripto para borsası Crypto.com ile bir ortaklık kurduğunu duyurdu. Cronos’ta diğer NFT pazarları mevcut olsa da Minted, Moonbirds, Otherdeeds ve genellikle Ethereum tabanlı olan diğer popüler NFT’ler gibi diğer NFT projelerinin de Cronos tabanlı olanların yanında listelenmesine izin veriyor. Platform 2.800’ün üzerine proje ve 10 milyondan fazla NFT’nin destekleneceğini belirtti.

nft platformu minted crypto com ile ortaklik kurdu 2

Minted kurulan ortaklığın bir parçası olarak ilk olarak Crypto.com üzerinde satılan Cronos tabanlı NFT’lerin tüm ikincil ticaretlerini kolaylaştıracak. NFT pazar yeri Minted, kullanıcıların Ethereum tabanlı NFT’lerini platformun yerel belirteci olan $MTD biçiminde bir ödül için listelemelerine olanak tanıyor. $MTD daha sonra gelir elde etmek için belirli bir süre stake edilebilecek. Moonbirds ve Otherdeeds gibi popüler NFT’ler ya da nadir NFT’ler, kullanıcıya daha fazla ödül kazandıracak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala