bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,789.97 2.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,575.16 1.43%
bnb
BNB (BNB) $ 584.51 2.56%
solana
Solana (SOL) $ 185.74 1.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619588 0.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.649098 1.00%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217631 19.65%

OpenSea’den Fair.xyz’ye Fon Turunda Destek

OpenSeaden Fair.xyzye Fon Desteği

Blockchain ve kripto sektöründe yapılan yatırımlar artık sıradan bir durum hâlini aldı. Öyle ki her gün milyonlarca dolarlık yatırım yeni projelerin doğmasını sağlarken, gelişen projelere yakın görevi görüyor. Fair.xyz de bu projelerden birisi. Meta, Instagram ve Goldman Sachs‘ın eski mühendisleri tarafından kurulan proje şimdi de arkasına OpenSea‘yi aldı.

OpenSea'den Fair.xyz'ye Fon Desteği

OpenSea, Fair.xyz’nin 4.5 Milyon dolarlık Yatırım Turunda Destek Oldu

NFT denilince aklan ilk gelen isimlerden biri olan OpenSea, yeni girişimlerin fonlanması konusunda da aktif çalışmalar yürüten şirketler arasında yer alıyor. Bu noktada kendi yatırım kolu bulunan şirket, finansman turlarında da bazı şirketlere destek oluyor.

Opensea’nın son destek olduğu projelerden biri Fair.xyz oldu. 4.5 milyon dolarlık bir yatırım turunu başarı ile tamamlayan Fair.xyz, adını ilk olarak Rusya’ya karşı kendisini finanse etmek için NFT projesini başlatan Ukrayna’ya destek olması ile duyurmuştu.

Projenin kurucuları Isaac Kamlish, Isaac Bentata Chocron ve Nathan Cohen, Meta ve Goldman Sachs’ın eski mühendisleri olarak karşımıza çıkıyor. Projenin kurucuları, yeni bir koleksiyon oluştururken en büyük sorunların geliştiricilerin bilgi eksikliği, gas ücretleri ve işlem başarısızlıkları olduğunu düşünüyor.

Fair’e göre ise içerik oluşturucular NFT koleksiyonlarını dakikalar içinde başlatabilirler. Platform ek olarak “Akıllı kuyruk teknolojisi” adındaki çözüm ile gas ücretlerini ve başarısız işlem olasılığını azaltmaya yardımcı oluyor. Ekip ise hizmet aracılığıyla oluşturulan NFT’lerin birincil satışlarından yüzde 6 komisyon alarak para kazanmayı planlıyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala