bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,290.96 3.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,035.46 1.71%
bnb
BNB (BNB) $ 596.62 0.21%
solana
Solana (SOL) $ 154.11 7.35%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514135 0.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464923 2.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150949 2.64%

Haftanın Öne Çıkan NFT Haberleri 

NFT Satisinda Ethereum ve Solana Dusuyor

Kripto sektöründe her geçen gün daha fazla gelişme kaydediliyor. NFT sektöründe de birçok yeni gelişme yaşanıyor. Şimdi birlikte bu hafta NFT sektöründe neler yaşandı inceleyelim.

Michelin, NFT Koleksiyonu İçin Tarih Verdi

Dev şirketlerin yeni teknolojilerine olan ilgisi artıyor. Web3 ve NFT dünyasına giren son şirket Michelin oldu. Lastik devinin 5 bin parçalık koleksiyonunun piyasaya çıkacağı tarihi belli oldu. NFT koleksiyonu, restoran değerlendirme sistemi Michelin Rehberi ile entegre edilecek.

Adidas ve Pharrell Dijital Giysileri Piyasaya Sürdü

Son dönemde popüler markalar, NFT endüstrisi için yeni içerikler üretmeye devam ediyor. Bu noktada dünyanın en büyük spor giyim markalarından birisi olan Adidas, NFT alanında varlığını güçlendirmek için yeni bir ortaklık kurdu.

Blur, Eşler Arası Borç Verme Platformu Blend’i Piyasaya Sürdü

Son dönemin popüler NFT pazar yeri platformlarından birisi olan Blur, kullanıcı deneyimini iyileştirmek adına yeni ürünler üzerinde çalışmaya devam ediyor. NFT pazar yeri Blur, gün içinde yaptığı açıklamada, eşler arası bir NFT borç verme protokolünü kullanıma sunduğunu açıkladı.

Sports Illustrated Cephesinde Polygon’da NFT Bilet Adımı

Son dönemde Blockchain alanında yeni adımlar atmaya devam eden Sports Illustrated, yeni ürünü duyurdu. Şirket bir Ethereum ölçeklendirme aracı olan Polygon ağı üzerine inşa edilen, NFT bilet platformu başlatacağını açıkladı.

Electronic Arts Kurucu Ortağı Web3 Şirketine Katıldı

Son dönemde büyük teknoloji şirketlerinin yöneticiler, Web3 şirketlerine katılmaya devam ediyor. Son olarak dünyanın en büyük oyun stüdyolarından birisi olan Electronic Arts’ın kurucu ortağı Jeff Burton, Web3 oyun şirketine katıldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala