bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,486.28 0.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,144.78 0.06%
bnb
BNB (BNB) $ 610.02 0.25%
solana
Solana (SOL) $ 144.39 1.69%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527072 0.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470429 0.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151124 0.29%

Grayscale Cephesinden Filecoin Açıklaması

grayscale cephesinden filecoin aciklamasi

Digital Currency Group çatısı altında çalışmalarına devam eden Grayscale, yeni gelişmelerle gündemde. Grayscale, yaptığı son açıklamada Filecoin’e değindi.

SEC, Grayscale’e Gönderdiği Mektupta Filecoin’e Değindi

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) personeli, Grayscale Investments’a bir yorum mektubunda Filecoin’in “federal menkul kıymetler yasaları kapsamında bir menkul kıymet tanımını karşıladığına” inandığını belirtti. Konu hakkında Grayscale tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere değinildi:

Grayscale, SEC personelinden, tröstün temel varlığı olan Filecoin‘in (FIL) federal menkul kıymetler yasaları kapsamında bir menkul kıymet tanımını karşıladığına dair görüşünü belirten bir yorum mektubu aldı.

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) personeli ayrıca, Grayscale’den Filecoin Trust için yaptığı kayıt beyanının geri çekilmesi talebinde bulundu. Grayscale ise bu tanımlamayı reddetti. Bununla birlikte SEC personelinin bu görüşlerinin komisyonun resmi duruşunu yansıtmama ihtimali de bulunuyor.

grayscale cephesinden filecoin aciklamasi 2

Grayscale açıklamasında, “Grayscale, FIL’in federal menkul kıymetler yasaları kapsamında bir menkul kıymet olduğunu düşünmüyor ve SEC personeline Grayscale’in pozisyonunun yasal dayanağının bir açıklamasıyla derhal yanıt vermeyi planlıyor.” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala