bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,338.97 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.85 4.47%
bnb
BNB (BNB) $ 605.84 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 8.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517137 4.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466454 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149108 6.93%

Grayscale, SEC’e ETF Başvurusunda Bulundu

fir tree grayscale investmentse dava actiadd 1

Kripto varlık yönetim şirketi Grayscale, Fed faiz kararı ve kripto paralara etkisini değerlendirdi. Şirkete göre Fed faizi yükselttiğinde kripto fiyatları, hala fayda sağlayabilecek konumda olabilir. Son olarak  kripto para birimi varlık yöneticisi Grayscale Investments tarafından onaylanmak üzere üç yeni kripto odaklı borsa yatırım fonu (ETF) sunuldu.

Grayscale’den ETF Hamlesi

Kripto varlık yönetim şirketi Grayscale, üç yeni kripto odaklı ETF için Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na bir başvuru beyanı sunduğunu açıkladı. Şirketin çıkarmayı planladığı yeni fonlar bir Ethereum Vadeli İşlem ETF’i, bir Küresel Bitcoin Bileşik ETF’i ve bir Gizlilik ETF’inden oluşacak.

Grayscale, işinin yeni bir kolu olan Grayscale Funds Trust’ı piyasaya sürdüğünü ve halka açık finansal ürünlerinin birçoğunu kendi bünyesinde yönetmesine izin verdiğini söyledi. Yeni güvene ek olarak, Grayscale, düzenleyicinin kriptoyla ilgili ETF’ler üzerindeki önceki engellerine rağmen, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na üç yeni kripto odaklı ETF için bir kayıt beyanı sunduğunu açıkladı

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala