bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,568.03 1.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,112.64 0.06%
bnb
BNB (BNB) $ 585.01 0.22%
solana
Solana (SOL) $ 145.38 1.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529841 0.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45977 1.76%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159484 5.89%

Gizlilik Tarayıcısı Brave Yerleşik Tarayıcı Cüzdanını Tanıttı

gizlilik tarayicisi brave yerlesik tarayici cuzdanini tanitti

Kullanıcıların gizliliğini korumaya yönelik geliştirilen Brave, yayınladığı yeni sürüm ile birlikte artık Ethereum ekosistemi için de yerel bir cüzdan hizmeti başlattı. Yeni eklenen Brave Wallet, doğrudan tarayıcı içinde kullanılabiliyor ve uzantıları indirme ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

Geliştirici ekip yaptığı açıklamada Brave Wallet’ın 40 milyondan fazla kullanıcısının varlık transferi yapabileceğini söyledi. Ek olarak Wallet, Ethereum Layer-2 çözümlerinde ve Polygon ile xDai gibi diğer EVM uyumlu yan zincirlerde barındırılan merkeziyetsiz uygulamalara (dApp’ler) kolayca erişim izni verecek.

gizlilik tarayicisi brave yerlesik tarayici cuzdanini tanitti

Brave Tarayıcı Cüzdanı ile Blockchain Alanına Göz Kırpıyor

Brave son dönemde Blockchain odaklı ürünler ile dikkatleri üzerine çekiyor. Kısa bir süre önce Solana entegrasyonu yapan Brave, özellike DeFi alanında gelişmek istiyor gibi duruyor.

Günümüzde kripto cüzdanı, uzantılar aracılığıyla etkileşim kuruyor fakat Brave Wallet, doğrudan tarayıcı içinde kullanılabiliyor ve uzantıları indirme ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

Brave’in yerleşik cüzdanının, MetaMask, Trust Wallet ve Wallet Connect dahil olmak üzere popüler Web3 cüzdanlarıyla rekabet etmesi bekleniyor.

Brave’in CTO’su ve kurucu ortağı Brian Bondy, yerel tarayıcı cüzdanı hakkında şu ifadelere yer verdi:

“Brave Wallet, hiçbir uzantı gerektirmiyor ve bunun yerine tarayıcıda yerel olarak geliyor. Popüler kripto cüzdanlarının temel özelliklerini korurken önemli performans ve güvenlik endişelerini ortadan kaldırıyor.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala