bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,897.12 1.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,053.95 1.59%
bnb
BNB (BNB) $ 556.49 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 141.84 2.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522039 4.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.485634 3.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152777 0.19%

Gizlilik Odaklı Tarayıcı Brave’den, Solana Entegrasyonu

gizlilik tarayicisi brave solana entegrasyonunu duyurdu

Gizlilik odaklı kripto tarayıcısı Brave, pazarın en yüksek piyasa değerine sahip kripto para birimlerinden birinin arkasındaki Blockchain ağı olan Solana ile entegrasyonunu duyurdu. Brave’in CEO’su Brendan Eich, konula alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

“Giderek daha fazla kullanıcı ve yaratıcının, merkeziyetsiz Web’e hızlı ve uygun maliyetli erişim için araçlara ihtiyaç duymasıyla birlikte, bu entegrasyon, gelecekteki kripto kullanıcı uygulamaları ve token kullanımlarının yolunu sorunsuz bir şekilde açacaktır.”

gizlilik-tarayicisi-brave-solana-entegrasyonunu-duyurdu

Brave Solana ile Entegrasyonunu Açıkladı

Bir şirketin blog gönderisine göre Brave, kripto ağının yüksek hızları ve düşük maliyetleri nedeniyle Solana’ya yöneliyor. Ethereum gibi diğer akıllı sözleşme özellikli Blockchain ağlarından farklı olarak, Solana’daki basit ve hızlı işlemler, veri başına 0.000005 SOL veya 0,001 ABD Doları kadar düşük bir maliyete sahip. Bu da platformları kendisini çekmek için cazip bir etken oluyor.

Brave şu anda aylık 42 milyon aktif kullanıcıya sahip olduğundan, bu hareket Solana ekosistemi için de faydalı olabilir.

Diğer taraftan duyuru, Brave’in Ethereum tabanlı token’ı olan Basic Attention Token’ı da (BAT) etkilemişe benziyor. Öyle ki CoinGecko’ya göre şu anda BAT gün içinde yüzde 19’dan fazla artmış durumda.  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala