bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,722.07 0.86%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,310.99 5.34%
bnb
BNB (BNB) $ 603.11 1.93%
solana
Solana (SOL) $ 142.48 2.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519874 0.71%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470781 2.48%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150024 2.63%

Gary Gensler, Kripto Kurallarında Sıkılaştırma İçin Görüşmeler Yaptı

gary gensler kripto kurallarinda sikilastirma icin gorusmeler yapti

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), son dönemde kripto konusunda sert adımlar atıyor. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, daha sıkı kripto kuralları hakkında Kanada ve Birleşik Krallık’ta yetkililerle görüşmeler yaptı.

Gary Gensler, Daha Sıkı Kripto Kurallarının Başka Ülkelerde de Uygulanmasını İstiyor

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto şirketlerinin sadece Amerika Birleşik Devletleri’nde değil, dünyanın başka yerlerinde de faaliyet göstermesini zorlaştırma hususunda kararlı davranıyor. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, kripto endüstrisine karşı duruşuyla biliniyor ve başkanlığını yaptığı Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), son dönemde kripto şirketlerine karşı yaptırımlarını da artırmış durumunda.

gary gensler kripto kurallarinda sikilastirma icin gorusmeler yapti 2

Kısa bir süre önce Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, Bitcoin dışındaki tüm kripto para birimlerinin menkul kıymet olduğunu belirterek, kripto topluluğunun tepkisini çekmişti. Henüz resmi bir açıklama olmamasına rağmen iddialara göre Gary Gensler, kripto şirketlerinin faaliyetlerini sadece ABD’de sınırlamak yerine farklı ülkelerde de sınırlandırmak için görüşmeler yapıyor.

Aktarılan bilgilere göre Gary Gensler bu konuda Kanada ve Birleşik Krallık’taki yetkililerle görüşmeler sağladı. Fox Business muhabiri Eleanor Terrett’e göre, görüşmelerin ardından İngiltere’deki finansal piyasaları düzenleyen kurum olan Finansal Davranış Otoritesi (FCA), bu önlem için yakın bir zamanda duyuru yayımlayacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala