bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,450.27 0.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,152.28 0.22%
bnb
BNB (BNB) $ 612.18 0.70%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 1.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527523 0.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471353 1.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150558 0.72%

FTX, 1 Milyar Dolarlık Yatırım İçin Görüşmeler Yapıyor

ftx 1 milyar dolarlik yatirim icin gorusmeler yapiyor

Kripto para borsası FTX’in kısa bir süre önce yeni satın alımları finanse edebilmek için yatırımcılarla görüşme halinde olduğu iddia edilmişti. Gelen son bilgilere göre FTX, 32 milyar dolarlık değerleme üzerinden 1 milyar dolara kadar yatırım almak için görüşmeler yapıyor.

FTX 1 Milyar Dolarlık Yatırım Almayı Planlıyor

Sam Bankman-Fried tarafından kurulan kripto para borsası FTX’in kısa bir süre önce yeni satın alımları finanse edebilmek için sermaye artışına gideceğini belirtmiştik. Konu hakkında bilgisi olan kişiler tarafından aktarılan bilgilere göre FTX, 32 milyar dolarlık değerleme üzerinden 1 milyar dolara yakın yatırım almak için yatırımcılarla görüşme halinde.

ftx 1 milyar dolarlik yatirim icin gorusmeler yapiyor 2

FTX’in Ocak 2022’de son sermaye artışına takiben, sabit değerlemede yaklaşan bir yatırım hakkında rapor verilmişti. Mevcut yatırımcılar arasında ise Singapur merkezli Temasek, SoftBank’ın Vision Fund 2 şirketi ve Tiger Global bulunuyor. Kripto piyasalarında yaşanan düşüşler nedeniyle kripto şirketleri zor günler geçirirken, FTX satın alımlara hız vermiş ve BlockFi için satın alma anlaşması imzalayıp, Güney Kore merkezli kripto borsası Bithumb’ın satın alımı için görüşmeler yürütmüştü. Son olarak FTX’in iflas başvurusu yapan kripto borç veren Voyager Digital’in varlıkları için Binance ile birlikte en yüksek teklifi veren şirketler arasında yer aldığı iddia edilmişti.  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala