bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,870.38 0.86%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,180.91 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 614.19 1.19%
solana
Solana (SOL) $ 147.58 1.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529973 0.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477791 0.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153491 0.21%

Binance ve FTX, Voyager İçin En Yüksek Teklifleri Verdi

binance ve ftx voyager icin en yuksek teklifleri verdi

İflas eden kripto borç verme platformu Voyager Digital için teklifler verilmeye devam ediyor. Kaynaklara göre Voyager için Binance ve FTX en yüksek teklifi veren şirketler oldu.

Voyager İçin En Yüksek Teklif Binance ve FTX’ten Geldi

Kripto para borsaları FTX ve Binance, iflas eden kripto borç verme platformu Voyager Digital varlıkları için en çok teklifi veren şirketler arasında yer alıyor. Konu hakkında bilgisi olan kişiler tarafından aktarılan bilgilere göre Voyager şimdilik bu teklifleri kabul etmedi.

Aktarılan bilgilere göre Binance’in mevcut teklifi FTX’in teklifinden biraz daha yüksek olsa da her iki kripto para borsasının yaklaşık 50 milyon dolarlık bir teklif verildiği belirtildi. 2019 yılında kurulan Voyager, müşteri mevduatlarını alan, onlara faiz ödeyen ve varlıkları diğer taraflara ödünç veren bir kripto kredi platformu olarak öne çıktı. 2019 yılında halka açılan şirketin hisseleri 2021 yılında zirveyi gördü ve şirketin piyasa değeri 3.9 milyar dolar olarak açıklandı.

binance ve ftx voyager icin en yuksek teklifleri verdi 2

Temmuz 2022’de iflas başvurusu sırasında Voyager, toplam varlıkları 5 milyar dolar ve toplam borçlarının 4.9 milyar dolar olduğunu belirtti. FTX ve Binance, kripto para piyasalarında yaşanan düşüş esnasında değer kazanan şirketler arasında yer aldı. Her iki kripto para borsası da ticaret pazarında paylarını artırmayı başardı. Bunun yanında Sam Bankman-Fried’in sahibi olduğu kripto para borsası FTX, kripto şirketlerinin zor günler geçirdiği dönemde birkaç sorunlu kripto şirketini satın aldı. Voyager’ın varlıklarına 13 Eylül tarihinde teklif verilmeye başlandı. Voyager varlıklarına teklif veren şirketler arasında Binance ve FTX’in yanında Wave Financial ve CrossTower’da yer aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala