bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,988.14 0.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.96 0.49%
bnb
BNB (BNB) $ 603.90 1.99%
solana
Solana (SOL) $ 143.79 2.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525009 0.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466552 1.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149578 1.75%

Fransız Milletvekilleri, Kripto Yasa Tasarısının Kurallarını Gevşetecek

fransiz milletvekilleri kripto yasa tasarisinin kurallarini gevsetecekfr

Kripto para sektöründe son dönemde birçok ülke kripto yasa çalışmaları ile yakından ilgileniyor. Son olarak Fransız milletvekilleri, önerilen kripto etkileyici yasa tasarısında kuralları gevşetmeyi kabul etti.

Fransız Milletvekillerinden Kripto Yasa Tasarısı ile İlgili Hamle

Fransız milletvekilleri, ilk olarak mart ayında önerilen ve yerel olarak kayıtlı kripto para birimi şirketlerinin etkileyici pazarlamayı kullanmasını ciddi şekilde kısıtlayacak bir yasa tasarısındaki kısıtlamaları hafifletmeyi kabul etti. Tasarının daha önceki bir taslağı, yalnızca lisanslı kripto şirketlerinin etkileyici pazarlamaya girmesine izin veriyordu. Bununla birlikte, kripto şirketlerinin şu anda düzenleyiciye kaydolması gerekmekle birlikte şu anda hiçbiri Fransa’da lisanslı değil.

fransiz milletvekilleri kripto yasa tasarisinin kurallarini gevsetecekrg

Fransız milletvekilleri Arthur Delaporte ve Stéphane Vojetta’ya göre, revize edilen yasa tasarısı artık yalnızca ülkenin mali düzenleyicisi olan Finansal Piyasalar Otoritesi’ne (AMF) kayıtlı kripto şirketlerinin pazarlama çabaları için etkileyicileri kullanmasını gerektiriyor.

Hatırlatmak gerekirse daha önce Fransız kripto şirketleri için kayıt koşulları, her iki meclisten milletvekillerinden oluşan bir komite tarafından yayınlanan planlar uyarınca Ocak 2024’ten itibaren sıkılaştırılacağını belirtmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala