bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,794.09 1.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.61 0.53%
bnb
BNB (BNB) $ 598.33 0.87%
solana
Solana (SOL) $ 141.88 1.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519128 0.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466061 0.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148194 0.35%

FDIC Cephesinden Signature Bank’ın Kripto Hesaplarına Dair Açıklama

fdic cephesinden signature bankin kripto hesaplarina dair aciklama

Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC), başarısız ABD bankaları hakkında yeni açıklamalar yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda faaliyetleri sonlandırılan ve yeni bir şirket tarafından satın alınan kripto odaklı Signature Bank’ın kripto müşterilerinin hesaplarının kapatılması için FDIC son tarihi verdi.

Signature Bank’ın Kripto Hesapları 5 Nisan’a Kadar Kapatılacak

Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC), başarısız Signature Bank’ta mevduatı bulunan kripto müşterilerine, hesaplarını kapatmak ve varlıklarını taşımak için son tarihi açıkladı. FDIC açıklamasında söz konusu kripto varlık müşterilerinin 5 Nisan’a kadar gerekli işlemleri yapması gerektiğini bildirdi.

fdic cephesinden signature bankin kripto hesaplarina dair aciklama 2

Bancorp (NYCB), ABD’de bölgesel bankaları etkileyen krizin ortasında düzenleyiciler tarafından kapatılan Signature Bank’ın mevduatlarının çoğunu ve kredilerinin bir kısmını bu ayın balarında üstlendi. FDIC, o dönemde konu hakkında yaptığı açıklamada, anlaşmanın Signature’ın dijital varlık bankacılığı işiyle ilgili yaklaşık olarak 4 milyar dolarlık mevduatı hariç tuttuğunu ifade etti.

Konu hakkında açıklama yapan FDIC sözcüsü, kararın dijital varlık müşterileriyle ilgili olduğunu doğruladı. Sözcü ayrıca şu ifadeleri kullandı:

Mevduatları NYCB’nin teklifine dahil olmayan Signature’dan mevduat sahiplerine ulaşıyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala