bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,497.21 5.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,006.88 6.46%
bnb
BNB (BNB) $ 576.28 3.18%
solana
Solana (SOL) $ 127.31 7.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.498927 3.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.440577 3.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.133161 7.36%

Ethereum (ETH) Önemli Direnç Seviyesini Kırdı

ethereum eth onemli direnc seviyesini kirdi

Bitcoin’in ardından piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum’da önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bu noktada Ethereum (ETH) kritik direnç seviyesini kırmayı başardı.

Ethereum (ETH) Fiyatındaki Önemli Eşik Geride Bırakıldı

Ethereum, 1.915 dolarlık fiyat eşiğini geride bırakmasından bu yana bir diğer önemli direnç seviyesini de kırmayı başardı. Ethereum için bu önemli seviyelerin aşılmasının ardından ne olduğu ise belirsizliğini şimdilik koruyor.

Yaşanan bu gelişme, bu direnç noktasını geçmeye yönelik birkaç başarısız girişimin hemen sonrasında geldi. Geçtiğimiz birkaç haftalık süreç içinde Ethereum bu seviyeyi en az altı kez test etmiş olsa da sadece yukarı doğru yolculuğunu engelleyen güçlü satış basılarına maruz kaldı. Ethereum’un 1.915 dolar civarındaki bu ısrarlı mücadelesi, bu atılımın önemini vurguluyor.

Ethereum’da bu direnç seviyesinin başarılı bir şekilde aşılması, boğaların Ethereum piyasasını sıkı bir şekilde kontrol ettiğini ve kısa vadeli fiyat hareketi için olumlu bir işaret olduğunun bir göstergesi. Bununla birlikte, özellikle bu kilit seviyenin üzerindeki konumun korunmasıyla, Ethereum için yeni bir yükseliş döneminin başlangıcı anlamına gelebilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala