bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,693.26 3.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,901.00 4.23%
bnb
BNB (BNB) $ 589.00 0.95%
solana
Solana (SOL) $ 144.21 5.95%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503531 1.69%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.443269 4.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143586 4.55%

Ethereum Adresleri Merge Öncesi Artışta

Ethereum Adresleri Merge Öncesi Artişta

Ethereum Blockchain ağı Merge için gün sayarken sektörün odağında yer almaya devam ediyor. Yaklaşan önemli adım ile birlikte neredeyse her bir parametresi dikkatle takip edilen Ethereum, takipçilerine ilginç veriler sunmaya devam ediyor. Son olarak zincir üstü verilere baktığımızda ağda aktif adres sayısının günden güne 70.000’den fazla arttığını görüyoruz.

Ethereum Adresleri Merge Öncesi Artışta
Kaynak

Ethereum Ağında Yeni Adreslerin Sayısı Merge Öncesi Artışa Geçti

Bir Blockchain ağında en önemli konulardan biri de şüphesiz o ağın birincil kullanıcıları olan aktif yeni adresler. Merkezi borsaların offchain adreslerinden farklı olarak ağa direkt olarak kaydedilen bu adresler, ağın aktivitesi için oldukça önemli bir parametre. DeFi ve NFT dünyasının popüler çocuğu Ethereum’da ise bu parametre oldukça güzel bir ivme yakalamış durumda.

Öyle ki Ethereum Blockchain traker’ı Etherscan verilerine baktığımızda, ağın 204.633.147 benzersiz adrese sahip olduğunu ve yaklaşık olarak günlük 7.000 adresin ağda hayat bulduğunu görüyoruz.

Bu noktada bu artışın Merge ile ilgisinin olması oldukça olası. Öyle ki Merge ve dolayısıyla Ethereum hem medyada hem de gündemde büyük bir konuma sahip. Bu da ağın hem popülaritesini hem de aktivitesini olumlu yönde etkiliyor. Ağın Merge’ü başarılı bir şekilde atlatması sonrası göreceğimiz sayılar ise merak konusu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala