bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,812.10 1.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,130.38 0.93%
bnb
BNB (BNB) $ 597.87 2.67%
solana
Solana (SOL) $ 139.22 4.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525627 0.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462522 1.73%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147674 2.68%

Eski CFTC Başkanı, Polymarket’in Danışma Kurulu Başkanı Oldu

eski cftc baskani polymarketin danisma kurulu baskani oldu

Kripto para ve DeFi şirketleri hizmet alanını genişletmek ve daha iyi bir şekilde hizmet verebilmek adına özellikle finans alanındaki iyi isimleri bünyelerine katmaya devam ediyor. Bu kez  New York merkezli, merkeziyetsiz tahmin piyasası Polymarket, Amerika Birleşik Devletleri Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’nun (CFTC) eski başkanı Christopher Giancarlo’yu danışma kurulu başkanı olarak atadı.

CFTC’nin Eski Başkanı Giancarlo, Polymarket’e Transfer Oldu

Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) eski başkanı ve kripto para savunucusu olan Christopher Giancarlo, DeFi tahmin platformu Polymarket‘in danışma kurulu başkanı oldu.

eski cftc baskani polymarketin danisma kurulu baskani oldu

Kullanıcıların spor yanlısı oyunlar ve siyasi seçimler gibi etkinlik pazarlarının sonuçlarına, ikili opsiyon sözleşmeleri aracılığıyla bahis yapmalarını sağlayan merkeziyetsiz bir platform olan Polymarket, bu yılın başında “Borsa dışı olaya dayalı ikili opsiyon sözleşmeleri sunmak ve belirlenmiş bir sözleşme piyasası (DCM) olarak atanma veya takas yürütme tesisi (SEF) olarak tescil edilmemesi” sebebiyle CFTC’dan 1,4 milyon dolar para cezası almıştı.

Polymarket CEO’su Shayne Coplan, Giancarlo’nun firmanın ABD türev düzenlemelerinde yardımcı olabileceğini belirtti. Bir Twitter ileti dizisinde Coplan, Giancarlo’nun becerisinin “DeFi’ye öncülük etmek için tam olarak ihtiyaç duyulan şey” olduğunu söyledi.

Giancarlo Bloomberg‘e verdiği demeçte, atamayla ilgili olarak sonradan düzenleme yapmaya çalıştığını, yasal süreci izlediklerini, her şeyi açık denizlere taşıdıklarını ve gerekeni yaptıklarını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala