bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,971.87 2.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.88 1.33%
bnb
BNB (BNB) $ 590.42 3.87%
solana
Solana (SOL) $ 136.35 5.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517407 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455577 3.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145377 3.75%

Endonezya, Vatandaşların Kripto Borsalarını Yönlendirmesini İstiyor

endonezya vatandaslarin kripto borsalarini yonlendirmesini istiyoras

Endonezya Ticaret Bakanlığı, kripto borsalarının, yönetim kurulu ve komisyon üyelerinin üçte ikisinin Endonezya vatandaşı olmasını ve ülkede ikamet etmesini gerektiren yeni bir kural yayınlayacağını açıkladı. Bakanlık tarafından yayınlanan belgeye göre, kripto borsalarının müşteri fonlarını depolamak için üçüncü bir taraf kullanmasına ve borsaların depolanan kripto varlıklarına yeniden yatırım yapmasına da yasak getirilecek.

Endonezya’da Kripto Borsaları için Yeni Kurallar Gündemde

Endonezya’daki düzenleyiciler, kripto para borsalarının çoğunlukla vatandaşları tarafından yönetilmesini gerektiren yeni bir kural getiriyor. Ülkenin ticaret bakanlığı ve emtia vadeli işlem ticareti düzenleme kurumundan yetkililer Jakarta’daki bir parlamento oturumunda , yeni kuralın kripto ticaret platformlarındaki yöneticilerin ve komisyon üyelerinin en az üçte ikisinin ülkede ikamet eden Endonezyalı olmasını gerektireceğini söyledi.

endonezya ucakla kac saat

Bappebti başkan vekili Didid Noordiatmoko meclis oturumunda, kurulun üçte ikisinin ülkede yaşayan ve Endonezyalı olmasının, borsada bir sorun olduğunda üst yönetimin kaçmasını engelleyebileceğini açıkladı. Ticaret Bakanı Yardımcısı Jerry Sambuaga, gazetecilere verdiği demeçte, yeni kurallarla ilgili şunları söyledi:

Biz, borsalara dikkatsizce izin vermek istemiyoruz, bu yüzden sadece gereksinimleri karşılayan ve güvenilir olanlar ülkede kalacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala