bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,971.87 2.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.88 1.33%
bnb
BNB (BNB) $ 590.42 3.87%
solana
Solana (SOL) $ 136.35 5.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517407 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455577 3.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145377 3.75%

Elon Musk, Twitter’a Dava Açtı

elon musk twittera dava actiad

Twitter’ı satın almaktan vazgeçen Elon Musk, kendisine dava açılmasının ardından karşı dava açtığını duyurdu. Reuters’ın haberine göre Elon Musk, Twitter’ın 44 milyar dolarlık anlaşmanın devam etmesi için açtığı davaya karşı bir dava açtı.

Elon Musk Twitter’a Karşı Dava Açtı

Tesla CEO’su Elon Musk‘ın sosyal medya devi Twitter’ı satın almak istemesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu konu ile ilgili olarak birçok yeni gelişme beraberinde de yaşanmaya devam ediyor. Son olarak çıkan haberlere göre; Elon Musk ve Twitter arasındaki davanın tarihi açıklandı. Elon Musk ile Twitter, 17-21 Ekim tarihleri arasında hakim karşısına çıkacak.

vdd

Musk’ın anlaşmadan vazgeçip vazgeçemeyeceğine karar vermek üzere 17 Ekim’deki beş günlük bir duruşmanın başlamasına karar verilmesinden sadece saatler sonra açıldı. Bununla beraber Musk tarafından açılan dava Reuter’a göre gizli bir şekilde açıldı. Ayrıca konuyla ilgili belge mühürlenmiş olsa da, yeniden düzenlenen bir versiyonunun kamuoyuna açıklanabileceği ifade edildi.

Hatırlartmak gerekirse daha önce Twitter, Elon Musk’ın satın almaktan vazgeçmesinin ardından, anlaşmanın tamamlanması için 12 Temmuz’da bir dava açmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala