bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,780.36 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,164.33 0.05%
bnb
BNB (BNB) $ 616.41 2.45%
solana
Solana (SOL) $ 148.15 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529544 0.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473554 1.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152475 0.97%

El Salvador Başkanı’ndan Bitcoin için “En Güvenli An” Yorumu

el salvador baskanindan bitcoin icin en guvenli an yorumu

Son günlerde kripto para dünyası Bitcoin’in (BTC) yaşadığı büyük düşüş ile birlikte oldukça zor bir dönemden geçiyor. Ancak El Salvador’un Başkanı Nayib Bukele, yaşanan düşüşü bir alım fırsatı olarak görüyor ve bu seviyelerin en güvenli seviyeler olduğunu düşünüyor.

El Salvador Başkanı Twitter üzerinden şu ifadelere yer verdi:

“Çoğu kişi fiyat yükseldiğinde girer, ancak satın almak için en güvenli ve karlı an, fiyatın düştüğü zamandır. Bu roket bilimi değil. Öyleyse McDonald’s maaşınızın bir kısmını Bitcoin’e (BTC) yatırın.”

el salvador baskanindan bitcoin icin en guvenli an yorumu

El Salvador Başkanı’ndan Alım Fırsatı Yorumu

Kripto para piyasası genelde bu tarz düşüşlerde panik satışı yapar ve fiyat buna endeksli bir biçimde daha fazla düşer. Ancak kripto destekçisi bazı yatırımcılar, bu tür düşüş zamanlarını bir alım fırsatı olarak görüyorlar. El Salvador ise bu tür yatırımcıların yolundan gidiyor. Öyle ki El Salvador’un Bitcoin’i (BTC) resmi para birimi olarak kabul etmesinden bu yana ülke, her düşüşte Bitcoin (BTC) alımı yapmayı sürdürüyor. Bu da El Salvador Başkanı Nayib Bukele’nin paylaşımındaki düşüncesini gerçeğe taşıdığını gösteriyor.

Son olarak haberimizin yazımı itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre Bitcoin (BTC) 34.338 dolardan alıcı bulduğunu belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala