bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,907.12 0.93%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.36 0.36%
bnb
BNB (BNB) $ 602.82 1.56%
solana
Solana (SOL) $ 142.99 3.27%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523463 0.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466637 1.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14915 1.60%

Dispersion Capital, Web3’ü Benimsetmek için Girişim Fonu Başlattı

dispersion capital web3u benimsetmek icin girisim fonu baslattirg

Son dönemde birçok şirket Web3 alanında çalışmalar yürütmeye başladı. Son olarak Dispersion Capital, Web3’ü geniş kitlelere ulaştırmak için 40 milyon dolarlık girişim fonu başlattı.

Dispersion Capital’den Web3 Hamlesi

Dispersion Capital, Web3 projeleri için altyapı üzerinde çalışan yeni başlayanlar için 40 milyon dolarlık bir fon başlatmaya karar verdi. Konu ile ilgili olarak yapılan duyuruya göre, Dispersion Capital şimdiden 20 şirkete yatırım yaptı.

Firma, özellikle Web3 ve merkezi olmayan platformlara odaklanarak çok zincirli, çok para birimli ve çok platformlu bir dünya için gereken en son altyapıyı ilerletmek için çalışan girişimlere yatırım yapmayı hedefliyor.

Dispersion Capital’i destekleyenler arasında Ripple, HashKey, Wemade, Circle Ventures, Alchemy Ventures, Cherubic Ventures, Forte ve NGC dahil olmak üzere birçok şirket yer alıyor.

Dispersion Capital’in kurucusu Patrick Chang, kuruluşunun amacının “Web3’ü bulut bilişime benzer bir düzeye çıkarmak” olduğunu açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala