bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,573.77 1.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,010.97 1.49%
bnb
BNB (BNB) $ 584.50 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 146.42 4.32%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52653 2.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461286 2.37%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148836 3.62%

DeepMaze (DPZ) Ön Satışları Hızlı Başladı (Sponsorlu)

deepmaze dpz on satislari hizli basladi sponsorlu

DeepMaze Finance‘in (DPZ) ön satışları, 1 Kasım itibariyle web sitesi üzerinden başladı. Satışın başlamasından henüz 24 saat bile geçmeden tokenların yüzde 10’undan fazlası satıldı. Satış süreci aslında üç ay sürecek ancak bu hızla, daha erken tamamlanması bekleniyor.

DeepMaze (DPZ) Ön Satışları 31 Ocak’ta Bitecek

DeepMaze, Binance Smart Chain (BSC) üzerinde geliştirilen yeni bir deflasyonist bir token. Aynı zamanda, Safemoon ve Safemars’ın önderlik ettiği deflasyon token ailesinin en yeni üyesi de diyebiliriz.

deepmaze dpz on satislari hizli basladi sponsorlu 2

Tokenın yatırımcıların cüzdanlarında DPZ tuttukça Crowding Pool üzerinden stake ödülleri toplayacağı belirtiliyor. İşlemler sırasında yüzde 5’lik fen kesilecek. Böylece tokenın daima likit kalması sağlanacak. DeepMaze’in arzı, benzerlerine kıyasla çok daha düşük. Bu da onu hemcinslerinden ayıran en önemli özellikler arasında.

1.000.000.000 ile hard cap olan DPZ’de satış süresi bitiminde satılamayan tokenlar burn edilecek ve yatırımcılara stake ödülü vermek için 500.000.000 adedi akıllı kontratta dağıtım için kilitli kalacak.

deepmaze dpz on satislari hizli basladi sponsorlu 3

Ön satışın detaylarına bakacak olursak,

300.000.000 token ön satış süresince yüzde 50 indirim ile 1 Kasım’da web sitesi üzerinden satışa sunuldu. Satış süreci resmi olarak 31 Ocak 2022’de sona erecek. Süreç boyunca her ay indirim oranı azalacak.

Satışın ilk gününde arzın yüzde 10’undan fazlası satıldığı için sürecin planlanan tarihten çok daha önce bitmesi bekleniyor. Satış sürecinin bittiği gün Pancakeswap borsası üzerinden tahtası açılacak. 

Token hakkında daha fazla bilgi olmak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz:

Websitesi: https://Deepmaze.finance
Telegram Grubu: https://t.me/dpzturkiye

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala