bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,589.23 2.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,903.70 3.64%
bnb
BNB (BNB) $ 587.02 1.31%
solana
Solana (SOL) $ 147.98 0.56%
xrp
XRP (XRP) $ 0.505023 2.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.44713 2.48%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144727 2.99%

Curve, Topluluğu için Yeni Bir Oylama Başlattı

curve toplulugu icin yeni bir oylama baslatti

Merkezi olmayan borsa Curve Finance şu anda, merkezi olmayan stablecoin crvUSD’nin basılması ve ödünç alınması için teminat olarak Wrapped Ether’i kabul etmeye yönelik bir yönetişim önerisini oylamaya başladı.

Curve Yeni Oylamayı Başlattı

Söz konusu oylamanın onaylanması halinde bu önlem, platform kullanıcılarının WETH’i teminat olarak kullanmalarını ve borsanın yerel crvUSD stablecoin’inde karşılık gelen bir miktarı basmalarını sağlayacaktır. WETH tokeni Ethereum Blockchain ağında tokenleştirilmiş Ether’i temsil eder ve WETH’in değeri ETH’nin değerine bire bir sabitlenmiştir.

Bununla birlikte WETH teminatı için borç tavanı 200 milyon dolar olarak belirlenmiştir, bu da teminat olarak WETH ile yalnızca 200 milyon crvUSD stablecoin basılabileceği anlamına gelmektedir.

Curve şu sıralar stablecoin’ini basmak için teminat olarak Wrapped Staked Ether ve Staked Frax Ether kabul ediyor. Her ikisi de Ethereum türevleri olarak karşımıza çıkıyor. Son olarak, crvUSD stabilcoin ilk olarak geçen ay Curve Finance geliştiricileri tarafından Ethereum ana ağında piyasaya sürülmüştü.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala