bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,549.76 5.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,103.52 3.50%
bnb
BNB (BNB) $ 585.04 4.20%
solana
Solana (SOL) $ 143.38 4.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.53171 1.71%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468214 2.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144105 8.67%

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Blockchain Hakkında Konuştu

cumhurbaskani erdogan blockchain hakkinda konustue

Blockchain teknolojisi hızlı bir şekilde gelişme kaydederken, bu alandaki çalışmalar da hız kazanmış durumda. AK Parti Bilgi ve İletişim Teknolojileri tarafından düzenlenen “Blokzincir İstanbul” etkinliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Blokzincir’in Önemine Dikkat Çekti

AK Parti Bilgi ve İletişim Teknolojileri tarafından düzenlenen “Blokzincir İstanbul” etkinliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Blokzincir’in önemine dikkat çekti.

cumhurbaskani erdogan blockchain hakkinda konustuwee

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Blokzincir konusunda şu ifadeleri kullandı:

Blokzincir teknolojisinin kamuoyunda popüler olmasını kripto paralar sağlamıştır. Teknoloji son 1 asırda çok hızlı ilerleyen ve son dönemde daha da hızlanan bir alandır. Hızlı, verimli, güvenli ve düşük maliyetli işlem yeteneği. Böyle bir potansiyeli göz ardı edemeyeceğimiz açık. Bu teknolojileri kullanan bir ülke olmak istiyoruz. Kendi evrenimizi kurmak peşindeyiz. Hedefimiz takip eden değil, takip edilen konuma ulaşmaktır.

cumhurbaskani erdogan blockchain hakkinda konustuasdd

Kısa süre önce e-insan projesinden bahseden Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında bu projeye de dikkat çekti:

Daha birkaç gün önce e-insan projemizi duyurduk. Bu blokzincir etkiliği, ülkemizin günümüz teknolojilerini yakından takip ettiğinin açık bir göstergesidir. Blokzincir ve kripto para çalışmalarını yakından takip etmekteyiz. Blokzincir teknolojileri, mevcut ticari sistemi kökten değiştirme potansiyeline sahiptir. Dijital varlıklar teknolojinin yakıtı, Bokzincir ise aracıdır. Blokzincir teknolojisinin potansiyelini göz ardı edemeyeceğimiz açıktır. Dijital varlık deposuna yakıt koyan durumunda kalmaktan ziyade bizatihi bu aracı kullanan ülke olmak istiyoruz.

cumhurbaskani erdogan blockchain hakkinda konusturg

Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını şu şekilde noktaladı:

Gençlerimize hiçbir dayanağı olmayan kripto paralara yönelmek yerine blokzincir teknolojisi gibi yeniliklerin geliştirilmesinin içinde yer alarak daha büyük mecralara yönelmeleri tavsiyesinde bulunuyorum.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala