bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,516.02 0.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.61 1.12%
bnb
BNB (BNB) $ 599.78 1.84%
solana
Solana (SOL) $ 143.23 2.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519766 0.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466487 1.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147937 1.94%

Credit Suisse, Yeniden Yapılandırma Seçeneklerini Araştırıyor

credit suisse yeniden yapilandirma seceneklerini arastiriyor

Hizmetleri arasında kripto varlık saklama hizmeti de bulunan İsviçre merkezli Credit Suisse’nin bir süredir zor durumda olduğu biliniyordu. Credit Suisse, son olarak finansal yeniden yapılanmanın yollarını araştırmaya başladı.

Credit Suisse Yeni Yapılanma Planlarını Araştırıyor

İsviçre merkezli borç veren Credit Suisse, kısa bir süre önce İsviçre Merkez Bankası tarafından inceleme altına alınmıştı. İsviçre Merkez Bankası’nın yönetim kurulu üyesi Andrea Maechler, yaptığı açıklamada, İsviçre Merkez Bankası’nın, Credit Suisse’deki durumu yakından takip ettiğini dile getirdi.

Credit Suisse şimdi de yeniden yapılanma seçeneklerini araştırmaya başlıyor. Credit Suisse, yatırımcılardan ihtiyaç duyduğu nakdi sınırlayabilecek ve bu durumdan çıkış için işinin bir kısmının satışlarını artıracak çalışmalar yapıyor. Konu hakkında bilgisi olan bir kişinin aktardığına göre bu durum, bankanın yeniden yapılanma planları öncesinde yaşandı.

credit suisse yeniden yapilandirma seceneklerini arastiriyor 2

Zor durumda olan İsviçre merkezli borç veren, İsviçre’deki zenginler için bankacılık hizmetlerine odaklanmak için Londra ve New York’taki operasyonlarını askıya almıştı. Bankanın bu hamlesi, içinde bulunduğu süreçte harcamalarını kısmak adına, uygulanan bir dizi küçülme planının bir parçası oldu.

Bankanın yeniden yapılandırma planı, banka ile düzenli temas halinde olan İsviçreli düzenleyici Finma tarafından yakından takip ediliyor. Konu hakkında bilgisi olan ikinci bir kişi ise yenileme planlarının hassas bir şekilde yürütüleceğini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala