bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,331.97 0.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,236.66 2.95%
bnb
BNB (BNB) $ 594.46 1.48%
solana
Solana (SOL) $ 142.14 0.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519614 1.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465353 0.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148011 1.16%

Credit Suisse Başkanı: Gerçekten Üzgünüm

credit suisse baskani gercekten uzgunumsad

Bir süredir zor zamanlar geçiren Credit Suisse, geçtiğimiz haftalarda dünyanın en büyük bankalarından birisi olan UBS tarafından satın alınmıştı. Konu hakkında bilgi sahibi olan kişilerin aktardığı bilgilere göre ABD Adalet Bakanlığı, Credit Suisse ve UBS hakkında soruşturma başlattı. Son olarak Credit Suisse Group AG Yönetim Kurulu Başkanı Axel Lehmann, devralmadan çok önce oluşturduğunu söylediği bankaya olan güven kaybını önleyemediği için hissedarlardan özür diledi.

Credit Suisse Başkanından Kriz Konusunda Açıklama

Credit Suisse Group AG Yönetim Kurulu Başkanı Axel Lehmann, devralmadan çok önce oluşturduğunu söylediği bankaya olan güven kaybını önleyemediği için üzgün olduğunu belirtti. Credit Suisse Group AG Yönetim Kurulu Başkanı Axel Lehmann, bankanın yaşadığı kriz ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Miras skandallarının etkisini durduramadık ve olumsuz manşetlere olumlu gerçeklerle karşı koyamadık. Sonunda banka kurtarılamadı.

Dw9OYwA1oohp 6Hoj9RIo5bSwAgwfDfaBr5O0H URXU
Credit Suisse Group AG Yönetim Kurulu Başkanı Axel Lehmann

UBS Group AG’nin 167 yıl sonra Credit Suisse’in sonunu getiren tarihi devralma konusunda liderlikle yüzleşmesiyle ortaya çıkıyor. 3,3 milyar dolar anlaşma, yıllar sonra yaşanan güven krizine veya skandallara, kayıplara ve risk yönetimindeki başarısızlıklara son vermek için geçen ay imzalandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala