bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,845.30 3.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,918.05 3.56%
bnb
BNB (BNB) $ 583.68 1.35%
solana
Solana (SOL) $ 144.57 5.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504024 2.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447796 3.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144595 3.83%

Coinbase, Solana Staking Hizmeti Sunuyor

coinbase solana staking hizmeti sunuyor

Kripto para şirketleri artan rekabet ortamında kullanıcılarına yeni hizmetler sunmak için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Kripto para borsası Coinbase, artık Solana‘yı stake edilebileceğini duyurdu.

Solana, Coinbase’de Stake Edilebilecek

Kripto para borsası Coinbase, platformundaki teknik ayrıntılarla ilgilenerek, günlük kullanıcıları için staking işlemini daha erişilebilir hale getireceğini açıkladı.

Coinbase, staking ödül tekliflerini Solana’yı da içerecek şekilde genişletti.

coinbase solana staking hizmeti sunuyor

Bir kullanıcının Solana’yı stake etmesi için gereken minimum başlangıç ​​bakiyesi 1 dolar. Ödemeler her yedi günde bir gerçekleşmektedir.

Coinbase’de stake edilebilecek tokenler arasında Ethereum, Algorand, Cosmos, Tezos, Dai ve Cardano bulunuyor. Coinbase, Solana’yı da bu kripto paraların arasına eklediğini duyurdu. Kullanıcılar, Coinbase platformunu kullanarak tokenları daha kolay stake edecek ve ödüller kazanabilecek.

Bir Coinbase kullanıcısının, Solana’yı stake etmek için kimliğinin platformda doğrulanması ve firmanın destek sayfasında belirtildiği gibi stake etmeye izin verilen bir konumda yer alması gerekiyor.

Hatırlatacak olursak geçtiğimiz günlerde Coinbase, uygun kullanıcıların Polygon üzerinden Ethereum (ETH), Polygon (MATIC) ve USD Coin (USDC) gönderimi – alımı yapabileceğini ve Solana üzerinden de USD Coin (USDC) gönderimi – alımı yapabileceğini aktarmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala