bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,890.12 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.10 3.61%
bnb
BNB (BNB) $ 608.54 0.22%
solana
Solana (SOL) $ 146.27 7.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524462 4.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470621 5.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149785 7.55%

Kripto Borsası Coinbase, Polygon ve Solana Desteği Sunuyor

kripto borsasi coinbase polygon ve solana destegi sunuyor

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase son olarak Coinbase Pro’nun kapatılacağını açıklamıştı. Coinbase şimdi ise önümüzdeki aydan itibaren Polygon ve Solana desteği sunacağını duyurdu.

Coinbase’den Polygon’da ETH, MATIC, USDC; Solana’da USDC Desteği

Coinbase tarafından yapılan son açıklamaya göre, uygun kullanıcılar Polygon üzerinden Ethereum (ETH), Polygon (MATIC) ve USD Coin (USDC) gönderimi – alımı yapabilecekken Solana üzerinden de USD Coin (USDC) gönderimi – alımı yapabilecek. Coinbase’in bu hamlesi, şirketin müşterileri için kripto işlemlerine yönelik çok zincirli yaklaşımının başlangıcı olarak ifade edildi. Coinbase yeni hamlesiyle Ethereum ağı üzerinden yapılan işlemlerle ilgili “zaman, çaba ve yüksek ücretleri” azalttığını belirtti.

kripto borsasi coinbase polygon ve solana destegi sunuyor 2

Kripto borsası Coinbase duyuruda, çoklu zincir yaklaşımının farklı Blockchain ağları arasında kripto gönderme süreçlerini basitleştireceğini belirtti. Normal şartlarda bir kripto para biriminin yerel Blockchain ağından başka bir ağa taşınması için genellikle köprüleme gerekir. Bu süreç ayrıca saatler ya da günler alabilir. Coinbase, çoklu zincire geçiş yaparak hem perakende hem de kurumsal müşterilerin bu zorlu süreçten geçmemesini sağlıyor. Bunun yerine tokenler farklı Blockchain ağlarında olsa bile tüm varlıklarını tek bir dengede birleştirebilmek mümkün oluyor. Coinbase son olarak gelecekte diğer kripto para birimler ve Blockchain ağları için de destek sunmayı planladıklarını açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala