bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,274.42 1.51%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,985.43 0.44%
bnb
BNB (BNB) $ 598.95 3.19%
solana
Solana (SOL) $ 143.44 2.35%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516443 1.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45421 3.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146027 1.26%

Coinbase Mobil Uygulama İndirmeleri 900.000’e İndi

2022de coinbasein mobil uygulama indirmeleri dustut

Kripto para piyasasında yaşanan hareketlilikten birçok kurum ve şirket oldukça etkilendi. Bu kez bu inişli çıkışlı piyasa ortasında kripto para borsası Coinbase de etkilenmişe benziyor. Appfigures tarafından elde edilen bilgilere göre; yeni Coinbase uygulama indirmelerinin Ocak ve Mayıs arasında yaklaşık 2 milyondan 900.000’e yüzde 55 oranında düştüğünü gösteriyor.

Coinbase’in Mobil Uygulama İndirmeleri Yüzde 55 Oranında Düştü

Kripto para borsası Coinbase, platformun Google Play ve App Store’daki mobil uygulama indirmelerinde düşüş görüldü. Elde edilen son verilere göre; Coinbase, platformunun uygulama indirmeleri yaklaşık 2 milyondan 900.000’e düştü.  

coinbasein mobil uygulama indirmelerinde dusus yasaniyorgs

Aslında geçtiğimiz yıla bakacak olursak çoğu yatırımcı, Bitcoin gibi varlıkların yükseldiği ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığı bir dönemde piyasaya katılmak için Coinbase gibi yerleşik kripto borsalarını seçmişti.

Özellikle kripto para piyasasında yaşanan bu düşüşte birçok kripto para borsası çalışanlarını işten çıkartmaya başladı. Bu borsalardan biri de Coinbase oldu. Coinbase daha öne belirttiğimiz üzere işe alımları yavaşlattığını duyurdu.

Bununla birlikte, Coinbase’in potansiyel yeni kullanıcıları çekememesi, düzenleyici kaygılar gibi diğer faktörlerle birlikte yatırımcılar arasında düşük bir motivasyon olarak yorumlanabilir. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala