bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,066.17 0.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,149.43 0.40%
bnb
BNB (BNB) $ 603.53 1.78%
solana
Solana (SOL) $ 143.66 2.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524503 0.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467187 1.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14967 1.90%

Coinbase Hisseleri Değer Kaybetmeye Devam Ediyor

coinbase hisseleri deger kaybetmeye devam ediyor

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Coinbase, son dönemde yeni girişimleri ile dikkat çekiyor. Kendi NFT pazar yeri projesini beta olarak kullanıma açan Coinbase için işler iyiye gitmiyor. Coinbase, kripto para birimlerinde dün yaşanan düşüş sonrasında değer kaybedenler arasına katıldı. Halka açık bir şirket olan Coinbase, kripto para birimlerine yakın şirketlerle birlikte değer kaybediyor.

Coinbase Kripto Para Düşüşlerinden Etkileniyor

Bitcoin’in (BTC) dün 30.000 doların altına düşmesi, diğer kripto para birimlerinin de değer kaybetmesine neden oldu. Özellikle kripto para destekleriyle bilinen şirketlerden olan PayPal ve Block (eski adıyla Square) değer kaybetmeye başlamıştı. Kripto para borsası Coinbase’de kripto para birimlerinin değer kaybetmeye başlamasının ardından değer kaybetmeye başladı. Şirketin diğer yatırım projeleri de yatırımcı kaybediyor.

coinbase hisseleri deger kaybetmeye devam ediyor 2

Coinbase son olayların ardından yüzde 35’lik bir değer kaybı yaşarken, Block ise yüzde 20 değer kaybetti. Kripto para birimlerinin kayıplarını toparlamaya başlamasının ardından şirketlerin kayıplarını sarıp saramayacağı ise belirsizliğini koruyor. Kripto para borsası Coinbase, kısa bir süre önce rakibi olan FTX ile ortaklık kurarak kullanıcılar için güvenli bir blockchain ağı oluşturulması için çalışmalara başlandığını açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala