bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,298.23 3.76%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.19 2.93%
bnb
BNB (BNB) $ 597.84 2.09%
solana
Solana (SOL) $ 149.10 6.39%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534076 3.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477106 5.35%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153409 4.93%

Coinbase ve FTX Güvenli Bir Blockchain Ağı Geliştirecek

coinbase ve ftx guvenli bir blockchain koprusu gelistirecek

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan Coinbase ve FTX, daha güvenli bir blockchain ağı inşa edilmesi için güçlerini birleştirdiklerini açıkladı. Yeni blockchain ağı son dönemde artan kripto köprüsü hack saldırılarını ortadan kaldırmayı amaçlıyor.

FTX ve Coinbase Güvenli Blockchain Ağı Üzerinde Çalışıyor

Kripto para birimlerinin kullanımlarının yaygınlaşmasıyla birlikte kötü niyetli kişilerin bu alandaki siber saldırıları da artmaya devam ediyor. Son dönemde Axie Infinity’nin Ronin ağında gerçekleştirilen 622 milyon doların üzerinde kaybın yaşandığı, hack saldırısı sonrasında pek çok şirket blockchain ağlarının güvenliği üzerinde çalışmaya başlamıştı. Kripto para borsaları olan Coinbase ve FTX, kullanıcılar için güvenli bir blockchain ağı oluşturulması için çalışmaya başladı.

coinbase ve ftx guvenli bir blockchain koprusu gelistirecek 2

Coinbase ve FTX arasında kurulan ortaklığa dair daha detaylı bir bilgi henüz verilmemiş olsa da Maple’ın da güvenli bir blockchain ağı üzerinde çalıştığı biliniyor. Konu hakkında açıklama yapan Maple Finance CEO’su Sid Powell şu ifadeleri kullandı:

Anlaştığımız kurumsal ve kurumsal ortaklar blockchain ağlarının daha güvenli hale getirilmesini talep etti. Merkeziyetsiz köprülerin güvenliği ve performansı iyileştikçe çok daha fazla kişinin bu ağları kullanacağını düşünüyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala