bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,038.89 2.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,120.25 1.06%
bnb
BNB (BNB) $ 592.89 3.18%
solana
Solana (SOL) $ 135.88 6.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519096 1.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459641 3.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146231 3.32%

Chainlink (LINK) Oracle Ağı, Esports Sağlayıcısı Kardiachain’i Destekleyecek

chainlink link oracle agi esports saglayicisi kardiachain i destekleyecek

Blockchain  platformu Chainlink kritik bir noktada.  Piyasa değerine göre sekiz en büyük kripto para birimi, daha önce KardiaChain platformuna dahil edildi.

Bu 2020 yılında Chainlink’in yaptığı uzun ortaklık listesinin en sonuncusu olarak yer almaktadır. Önemli bir nokta olarak bu ortaklık; Çin’in Blockchain Hizmet Ağı tarafından benimsenmeyi ve Dünya Ekonomik Forumu tarafından teknoloji öncüsü olarak tanınmayı içermektedir.

Oracles Çözümü

KardiaChain, şirketin Chainlink’in pazar lideri merkezi olmayan oracle ağını “KardiaChain üzerinde merkezi olmayan uygulamalar (dApps) geliştiren geliştiriciler için oracle çözümü” olarak seçtiğini söyledi.

Ortaklık, dApp geliştiricilerinin güvenilir, gerçek dünyadaki verilere ve geleneksel altyapıya son derece güvenli bir şekilde erişmesini sağlayacaktır.

Vietnam’daki Hanoi ve Ho Chi Minh şehrinde bulunan KardiaChain, kripto para piyasasında birkaç Vietnam projesinden biridir. Firma, Vietnam’ın önde gelen birleşik blok zinciri ekosistemini kurmayı hedefliyor; eSpor, yönetişim ve diğerleri gibi yeni ortaya çıkan kullanım durumlarına odaklanıldı.

Firma, “Bu veriler, kullanıcı tarafından oluşturulan tahmin piyasalarını güvenilir bir şekilde yerleştirmemize olanak sağlıyor.” dedi.

Zamanla Chainlink, KardiaChain daha geniş DeFi yeteneklerinde, uygulamalarında, emlak sözleşmelerinde ve diğer çeşitli kurumsal ve devlet odaklı projelerde kullanılacak.

Chainlink’i Seçme

KardiaChain, piyasadaki çeşitli çözümleri araştırdıktan sonra Chainlink’i sıfırladıklarını söyledi. Ancak, ikincisi, geliştiricilere premium API’lara ve kimlik bilgilerine sahip sistemlere erişim sağlayan “tek oracle ağı” idi.

Yukarıdakiler de, eSporlarda ve “neredeyse tüm büyük pazarlarda” gerçek dünya uygulamalarının geliştirilmesine izin veriyor.

Chainlink’in merkezi olmayan yapısı da övüldü:

“Bu yüksek kullanılabilirlik ve güçlü güvenlik sağlar, verilerin zamanında teslim edilmesini ve manipülasyona karşı direncin korunmasını sağlayarak kullanıcılarımızın olayların sonucuna güvenmesini sağlar.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala